Birbirinden farklı Memleket Günleri için etkinlik düzenleyen Sincan Belediyesi, bugün Çorumlular Günü'nün düzenleneceğini duyurdu. Düzenlenecek olan etikliğe tüm vatandaşlar davet edildi.
Sincan Belediyesi "Sincan Park'ta Bu Yaz Festival" etiketi ile birbirinden farklı iller için Memleket Günü düzenlemeye devam ediyor. Sincan Park'ta dün Çankırılılar ve Ağrılılar Günü düzenlenmişti.
Bugün ise Çorumlular Günü düzenleneceğini duyuran belediyesi, "19 Ağustos tarihinde Sincan Park'ta düzenlenecek olan Çorumlular Gününde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız" ifadesini kaydetti.
SON KONSER 22 AĞUSTOS'TA DÜZENLENECEK
Öte yandan belediye yaptığı açıklamasında 22 Ağustos tarihinde Uğur Karatekin'in sahne alacağını duyurdu. 24 Ağustos'a kadar fuar alanının açık olacağı festivale tüm vatandaşlar davet edildi.
Memleket Günleri ise 21 - 22 Ağustos tarihinde de olmaya devam edecek. Son olarak Kırşehirliler, Kırıkkaleliler, Tokatlılar ve Gümüşhaneliler Günleri'nin düzenleneceği açıklandı.