ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi Mevlana Kapalı Spor Salonu ve Kompleksi’nin inşaatının tamamlandığını duyurdu!

Sincan Belediyesi Mevlana Kapalı Spor Salonu ve Kompleksi’nin inşaatının tamamlandığını duyurdu!

Sincan Belediyesi, ilçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Sincan Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Mevlana Kapalı Spor Salonu ve Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı. Belediye spor kompleksi hakkında açıklama yaptı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sincan Belediyesi Mevlana Kapalı Spor Salonu ve Kompleksi’nin inşaatının tamamlandığını duyurdu!

Ankara'daki ilçe belediyeleri tarafından çeşitli yatırımlara imza atılıyor. Sincan Belediyesi tarafından da ilçedeki eksik ve ihtiyaçlara göre yeni projelere geliştirilirken geçtiğimiz aylarda yapımına başlanılan Mevlana Kapalı Spor Salonu ve Kompleksi’nin inşaatının tamamlandığını duyuran Sincan Belediyesi'nden açıklama geldi.

Sincan'da geleceğin sporcularını yetiştirmek için çalışmaya devam eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, bu kez ilçedeki Mevlana Mahallesi’ne içerisinde inşa edilen kapalı spor salonu, halı saha, basketbol ve tenis sahasının da bulunduğu bir spor kompleksi yaptı. 

SİNCAN BELEDİYESİ'NDEN KAPALI SPOR SALONU 

6 bin 943 metrekare üzerine inşa edilen kapalı spor salonu, içinde bulunan hareketli potalar sayesinde hem basketbol hem de voleybol sahasına dönüşüyor. Kısa sürede tamamlanan kompleks Sincanlılarla buluşmak için gün sayıyor. İçerisinde soyunma odaları, hakem odası ve otoparkıyla da vatandaşlara hizmet verecek olan kapalı spor salonunun hemen yanında bir de halı saha bulunuyor. 

Mevlana Spor Kompleksi içerisinde sadece basketbol, voleybol ve futbolseverler değil aynı zamanda tenis alanında kendini geliştirmek isteyenler de düşünüldü. FIBA standartlarında yapılan basketbol sahası gibi tenis sahası da profesyonel standartlarda bir hizmet verecek kalitede yapıldı. 

Sincan Belediye Başkanı Ercan, spor kompleksini yerinde inceledi. Sincan Belediye Başkanı Ercan, spor kompleksinin kısa sürede faaliyete geçeceğinin müjdesini verdiği konuşmasında, “Yarınlarımızın sporcuları spor kompleksimizi çok sevecek. Sincanımıza şimdiden hayırlı olsun” değerlendirmesinde bulundu. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mamak'ta Ankara'nın ilk müzik müzesi açıldı

Mamak'ta Ankara'nın ilk müzik müzesi açıldı