ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi nerede, nasıl iletişim kurulur?

Sincan Belediyesi nerede, nasıl iletişim kurulur?

Ankara'nın ilçelerinden biri olan, 572 bin 609 nüfuslu Sincan'ın sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Sincan Belediyesi nerede, nasıl iletişim kurulur?
Sincan Belediyesi nerede, nasıl iletişim kurulur?

Ankara'nın en kalabalık 6'ıncı ilçesi olan Sincan, yoğun nüfusu ve şehir merkezine nazaran uygun fiyatlarıyla orta bütçeli vatandaşların yaşamak için tercih ettiği ilçeler arasında yer alıyor. 

İlçede, sanayi tesisleri ve kombinaların yanı sıra Ankara Sanayi ve Ticaret Odası tarafından kurulmuş olan Organize Sanayi Bölgesi Sincan’da bulunuyor. Daha sonradan ilçeye Polatlı ilçesinin Temelli beldesinin de bağlanmasıyla ASO 2. ve 3. Organize Sanayi Bölgeleri ile Başkent Organize Sanayi bölgeleri de ilçeye bağlanmış ve pek çok fabrika kurulmuştur. 

Sincan Belediyesi ise yeni nesil belediyecilik anlayışıyla Sincanlılara hizmet vermeye devam ederken en modern ve teknolojik örneklerle Sincan'ın ekonomik ve kültürel kalkınmasına destek oluyor. Peki Sincan Belediyesi nerede, adresi, iletişim numarası ne, şikayetler nasıl iletilir? İşte detaylar…

SİNCAN BELEDİYESİ NEREDE? 

Sincan Belediyesi, Tandoğan Mahallesi Billur Sokak Numara 8'de bulunuyor. 

SİNCAN BELEDİYESİ İLETİŞİM NUMARASI NE? 

Sincan Belediyesi'yle iletişim kurmak isteyenler 444 47 62 numaralı hattan belediyeyle iletişime geçiyor. Ayrıca, belediyenin ‘[email protected]’ ile ‘[email protected]’ e-mail adresleri üzerinden belediyeyle iletişim kuruyor, istek ve şikayetlerini dile getiriyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ATEM Başkanı Akçam duyurdu! Konut satışındaki düşüş devam edecek

ATEM Başkanı Akçam duyurdu! Konut satışındaki düşüş devam edecek