ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi Plevne Anne Çocuk Oyun Evi bugün açılıyor

Sincan Belediyesi Plevne Anne Çocuk Oyun Evi bugün açılıyor

Sincan Belediyesi tarafından küçük yaş grubundaki çocukların gelişimlerini olumlu yönde etkilemek amacıyla açılan Anne Çocuk evleri sayısı artmaya devam ediyor. Belediye tarafından yapılan açıklamada bugün Plevne mahallesine yeni bir adet Anne Çocuk Oyun Evi açılacağı duyuruldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediyesi Plevne Anne Çocuk Oyun Evi bugün açılıyor

Ankara'nın Sincan ilçesinde özellikle ebeveynleri yakından ilgilendirilen önemli bir açılış haberi verildi. Belediye tarafından ilk olarak 2019 yılında açılan ve anne-babaların yoğun ilgi gösterdiği Anne-Çocuk oyun evleri ile ilgili yapılan haberde Plevne mahallesine yeni bir bir yer daha yapıldığı açıklandı.

PLEVNE MAHALLESİNE YENİ ANNE ÇOCUK OYUN EVİ MÜJDESİ

3-6 Yaş grubundaki çocuklara hizmet veren ve gelişimleri içinde en doğru şekilde yönlendirilmesi gereken yaşlarda belediye tarafından yapılan çalışma memnuniyet ile karşılandı. Söz konusu evde küçük yaşlardaki çocuklar anneleri ile beraber uzman eğitmenler ile beraber eğlenceli anlar yaşıyor. Ailelerde çocuklarının zihinsel ve fiziksel gelişimlerini olumlu yönde etkileyen bu çalışmadan memnuniyet duyduklarını ifade ediyordu.

“TÜM VATANDAŞLAR DAVET EDİLDİ”

Bu kapsamda çalışmalarını hızlandıran Sincan Büyükşehir Belediyesi Plevne mahallesine yapılan yeni Anne Çocuk Oyun evinin çalışmalarının tamamlandığını ve bugün açılışını gerçekleştireceğini açıkladı. Belediye tarafından yapılan açıklamada “Çocukların uzman eğitimciler ve ebeveynleri eşliğinde bilişsel, zihinsel ve duygusal gelişimini destekleyen öğretici oyunlar oynayacağı Plevne Anne Çocuk Oyun Evi’nin açılışına tüm hemşehrilerimiz davetlidir” denildi. Söz konusu açılışın saat 15:00'da yapılacağı öğrenildi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan başta olmak üzere ilçenin üst düzey temsilcilerinin açılışa katılması ve mahalle halkı ile vakit geçirmesi bekleniyor. Açılışın ardından Sincan Belediyesi tarafından yeni paylaşımlar yapılacağı düşünülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! 51 metre derinlikteki batığın Batuhan A gemisi olduğu tespit edildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! 51 metre derinlikteki batığın Batuhan A gemisi olduğu tespit edildi