ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi, sokak hayvanlarının beslenme ve barınak ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor!

Sincan Belediyesi, sokak hayvanlarının beslenme ve barınak ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor!

Ankara'da yaşayan sokak hayvanlarının bakımı ve beslenmesine destek olması amacı ile Sincan Belediyesi tarafından daha önce olduğu gibi şimdi de bakımına devam edildiği ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Sincan Belediyesi, sokak hayvanlarının beslenme ve barınak ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor!

Sokaklarda yaşayan ve özellikle de bu soğuk kış günlerinde bakıma ve yiyeceğe daha çok ihtiyaç duyan sokak hayvanları için bakım çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede Ankara’nın Sincan Belediyesi, sokak hayvanlarının beslenme ve barınak ihtiyaçlarını karşılıyor.

SİNCAN BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI İÇİN BAKIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR!

Ankara’nın en büyük, en modern sokak hayvanları bakım evi ve rehabilitasyon merkezini açan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, önceden olduğu gibi şimdi de bu konuda hizmetleriyle öncü olmaya devam ediyor. Bakıma muhtaç sokak hayvanları için doğal ve modern barınma alanlarının bulunduğu Polatlar Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkez’inde hayvanların rahat, sağlıklı ve güvenli bir ortamda yaşaması için gerekli olan her şey büyük bir hassasiyetle yapılıyor.

Kurulan bu merkezde; acil yardım gereken hayvanların operatif müdahalelerinde kullanılmak üzere ameliyathane, tedavilerde kullanılan ilaçları muhafaza etmek için eczane, güvenli ve kontrollü bir sedasyon için anestezi üniteleri, mamaların uygun ve sağlıklı bir şekilde saklanması için de soğuk hava deposu bulunuyor. Bu çerçevede Merkezde 6 hekim, 2 veteriner sağlık teknikeri olmak üzere toplam 33 personel hizmet verdiği ifade edildi.

11 BİN SOKAK HAYVANI AŞILANDI!

Sokak hayvanları için yapılan çalışmalar hakkında edinilen bilgilere göre Polatlar Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi bünyesinde şimdiye kadar 23 bin 313 sahipsiz sokak hayvanı tedavi edildiği belirtildi. Bununla birlikte de 11 bin 452 kedi ve köpek ise aşılandı. 4 bin 414 yardıma muhtaç sokak hayvanı kısırlaştırılarak, 578 sokak hayvanın ise sahiplendirildiği ifade edilmiş oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Kızılcahamam'da dinamit patlatan taş ocağı vatandaşları korkutuyor

Ankara Kızılcahamam'da dinamit patlatan taş ocağı vatandaşları korkutuyor