ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi tarafından çiftçilere tohum desteği verilecek

Sincan Belediyesi tarafından çiftçilere tohum desteği verilecek

Türkiye'de ki belediyeler yaptıkları çalışmalar ile vatandaşların huzur ve refahını sağlamaya devam ediyor. Ankara'da Sincan Belediyesi 'de yaptığı çalışmalar ile ülkede örnek belediyeler arasında yerini alıyor.
yazar
Haber Merkezi
Sincan Belediyesi tarafından çiftçilere tohum desteği verilecek

Sincan Belediyesi bugüne kadar eğitime, sağlığa ve çevreye yönelik yaptığı projeler ve yatırımlarla adından sıklıkla bahsettirdi. Sadece bu kadarla da kalmayan Sincan Belediyesi, kırsal kalkınma destekleri ile de Sincanlı çiftçinin yüzünü güldürüyor.

Sincan Belediyesi yaptığı yatırım ve projelere bir yenisini daha ekliyor. Topraktaki üretimin devamlılığını sağlamak ve yerli üretimi arttırmak için çalışma yürüten Sincan Belediyesi, çiftçilere bu yıl yüzde 50 hibeli buğday tohumu desteğinde bulunacak.

9a1a1619.jpg

ÇİFTÇİLERİN MALİYETİ AZALTILACAK

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, göreve geldiği günden bu yana çeşitli projelere imza atarak bölge halkının takdirini toplamaya devam ediyor. üreticinin yanında olan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, tarımsal verimi arttırmak ve çiftçilerin maliyetlerini azaltmak için önemli projeleri hayata geçiriyor. Üreticinin kalkınmasının yanında üretimin artırılarak ülke ekonomisine katkı sağlamayı amaçlayan destekleri ile çiftçileri yalnız bırakmıyor. Geçtiğimiz yıllarda yapılan tohum desteğine bu yıl da devam eden Sincan Belediyesi çiftçilere yüzde 50 hibeli buğday tohumu verecek.

9a1a1610.jpg

BAŞVURULAR 20 EYLÜL'DE BİTMİŞTİ

Üreticilerin tohum desteğinden faydalanabilmeleri için Sincan Belediyesi internet adresi üzerinden başvuru yapmaları için tarih vermişti. ulakbel.sincan.bel.tr sitesinden yapılan başvurular 20 Eylülde sona ermişti.

f8fgya4xmaa7p6a.jpg


ÇİFTÇİLER TOHUM DESTEĞİ PROĞRAMINDA BULUŞACAK

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yapılacak olan tohum desteği programına bütün Sincan halkını davet etti. Toprağı yeşerten, ürettikleriyle hem ülkemize hem topraklarımıza değer kazandıran çiftçilerimizin yanındayız diyen Başkan Ercan, "Tohum hibesi programımız kapsamında, yerli üretimi teşvik etmek ve tarımsal verimliliği arttırmak için tohum desteği bizden üretim çiftçilerimizden diyoruz." dedi.

screenshot-1.jpg

Tohum destek programı, Sincan'ın Peçenek Köyü Köy Konağında 12 Ekim Perşembe günü saat 14.00'da yapılacak.

haberankara.com


Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladı! 11 Ekim Ankara'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladı! 11 Ekim Ankara'da hava nasıl olacak?