ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi tarafından Kadın Kadına Aile Sohbetleri programı düzenlendi

Sincan Belediyesi tarafından Kadın Kadına Aile Sohbetleri programı düzenlendi

Sincan Belediyesi tarafından toplumu yakından ilgilendiren konular ile ilgili alanında uzman kişiler ile yapılan söyleşilere bir yenisi daha eklendi. Lale Konferans Salonunda düzenlenen Kadın Kadına Aile Sohbetleri programına ilgi büyük oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediyesi tarafından Kadın Kadına Aile Sohbetleri programı düzenlendi

Ankara'nın Sincan ilçesinde dün akşam önemli bir etkinlik gerçekleştirildi. Toplumun en değerli yapı taşı olarak kabul edilen ailenin, ve kadınının ailedeki öneminin vurgulandığı etkinliğe Sincanlı kadınlar büyük ilgi gösterdi.

Belediye Başkanlığını Murat Ercan'ın yaptığı Sincan'da anlamlı bir program düzenlendi. İlçede daha önce bir çok defa farklı kişiler ile gerçekleştirilen Kadın Kadına Aile Sohbetlerinin bu haftaki konuğu Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut oldu. İlçede gelenekleşen programa Sincanlı kadınların katılımı da büyük oldu. Katılımcılar aile ve kadın ile ilgili önemli bilgilere sahip oldular.

AİLE KAVRAMINI GÜÇLENDİRME VURGUSU

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da söz konusu etkinlik ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Başkan Ercan  "DİB Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sn. Sedide Akbulut'un konuk olduğu "Kadın Kadına Aile Sohbetleri" programımızı Tasavvuf Müziği Sanatçısı Sn. Necip Karakaya, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sn. Nigar Koca ve Sincanlı hanım kardeşlerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Toplumun temeli olan aile kurumunu güçlendirecek çalışmalarımıza yeni dönemde de devam edeceğiz" dedi.

Aile kavramının öneminin vurgulandığı bu programın ardından bir sonraki  Kadın Kadına Aile Sohbetleri programının konusunun ne olacağı merak konusu oldu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın da söz konusu programı desteklediği ve sürdürülmesini temenni ettiği biliniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çığ tehlikesine karşı dikkat! Meteoroloji 12 ilde sarı ve turuncu kodlu alarm verdi

Çığ tehlikesine karşı dikkat! Meteoroloji 12 ilde sarı ve turuncu kodlu alarm verdi