ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi tarafından kreş öğretmenleri için iftar yemeği verildi!

Sincan Belediyesi tarafından kreş öğretmenleri için iftar yemeği verildi!

Sincan'da belediye tarafından hazırlan iftar programları devam ediyor. İlçe genelinde vatandaşlara yönelik iftar programları hazırlanarak onlar ile daha yakından ilgileniliyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediyesi tarafından kreş öğretmenleri için iftar yemeği verildi!

Ramazan ayının başlamasının ardından devam eden iftar yemeği etkinlikleri ile farklı vatandaş toplulukları bir araya getiriliyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da etkinliklerde yer alarak vatandaşların sorunlarını kendilerine iletmelerini sağlıyor.

ÖĞRETMENLER VE AİLELERİNE İFTAR YEMEĞİ

Bu kapsamda son iftar yemeği etkinliklerine ev sahipliği yapan Kültür Evi'nde bir organizasyon daha gerçekleştiği öğrenildi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Kültür Evi'nde kreş ve anne çocuk eğitim merkezlerindeki öğretmenler ve aileleri ile iftar yapıldığını açıkladı. Sincan Belediyesi'nin küçük yaştaki bireylere yönelik yapılan hizmetlerin kilit noktasındaki öğretmenler için organize edilen iftar yemeği yoğun katılım ile gerçekleşti.

Konu ile ilgili yaptığı paylaşımda “İftar programında eşim Emine Hanım ile birlikte mahalle kreşlerimizdeki ve anne çocuk oyun evimizdeki öğretmenlerimizi ve ailelerini ağırladık. Rabbim oruçlarımızı ve dualarımızı kabul eylesin” ifadelerini kullanan Başkan Ercan'ın çocuklar ile yakından ilgilendiği görüldü. İftar yemeğine katılan öğrenciler ve küçük yaştaki bireyler ile hatıra fotoğrafı çektiren Sincan Belediye Başkan Erdoğan konuklar ile mesleklerinin önemine ve belediye olarak bu konu hakkındaki çalışmalarına dair sohbet etti.

Sincan Belediyesi tarafından Ramazan ayı sonuna kadar Kültür Evi'nde iftar organizasyonlarının devam etmesi bekleniyor. Farklı kesim ve meslek toplulukları da organizasyonlar ile Sincan Belediyesi'nden taleplerini ve beklentilerini aracısız olarak iletebiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Vakıfbank, o harcamalarınıza özel tam 2000 TL hediye edecek!

Vakıfbank, o harcamalarınıza özel tam 2000 TL hediye edecek!