ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi tarafından Törekent'te yenilenen taksi durağı hizmete açıldı

Sincan Belediyesi tarafından Törekent'te yenilenen taksi durağı hizmete açıldı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçede esnaflar ve mahalle muhtarlarına yönelik ziyaretleri kapsamında Törekent mahallesine gitti. Başkan Ercan Törekent'te yeni taksi durağının açılışına katıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediyesi tarafından Törekent'te yenilenen taksi durağı hizmete açıldı

Ankara'nın Sincan ilçesinde çeşitli meslek grupları ile Belediye Başkanı Murat Ercan'ın bir araya geldiği ziyaretler devam ediyor. Vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinleyip onların sorunlarını çözüme kavuşturma noktasında çalışmalar yaptıklarını ifade eden Murat Ercan Törekent mahallesinde önemli bir açılışa katıldı.

TÖREKENT'TE TAKSİ DURAĞI YENİLENDİ

Mahalle halkına hizmet veren Organize Birlik Taksi Durağı Sincan Belediyesi tarafından yenilendi. Taksicilerin daha rahat bir ortamda çalışma şartlarının olması için taksi duraklarını yenilediklerini ifade eden Başkan Ercan “Organize Birlik Taksi Durağını yenileyerek esnafımızın her hava koşulunda rahat edebileceği, dinlenme vakitlerinde huzurla çayını yudumlayacağı bir mekana dönüştürdük” şeklinde konuştu.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a söz konusu taksi durağının açılışında  Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan ve Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın'da eşlik etti. Taksicilerde duraklarının yenilenmesinden dolayı Sincan Belediyesine ve Murat Ercan'a teşekkürlerini sundular.

MUHTARLARA TEŞEKKÜR

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan taksi durağının açılışının ardından Törekent mahallesinde ziyaretlerine devam etti. Başkan Ercan, Törekent Mahalle Muhtarı Vedat Seyhan ile bir araya geldi ve fikir alışverişinde bulundu. Yapılan ziyaretin ardından bir paylaşım yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “Muhtarımıza ve gece gündüz demeden mahallelerine sahip çıkan, mahalle ahalisinin hizmetkarlığını yapan tüm muhtarlarımıza kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sincan genelinde yapılacak çalışmaların sürdürülmesi ve yakın tarihte yeni açılışlarında yapılması planlanıyor. Vatandaşlar ve esnafların çağrılarına kulak verilmesi ve projelerin o doğrultuda şekillenmesi ön görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Göktaş duyurdu! Aile Destek Ödemeleri hesaplara yatmaya başladı

Bakan Göktaş duyurdu! Aile Destek Ödemeleri hesaplara yatmaya başladı