ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi tarafından yapılan Merkez Millet Kıraathanesine yoğun ilgi

Sincan Belediyesi tarafından yapılan Merkez Millet Kıraathanesine yoğun ilgi

Ülke genelinde milyonlarca öğrenci, ders çalışmak için ev ve okul ortamında rahat olamadığı için rahatça ders çalışabileceği bir yer arıyor. Bu bağlamda Sincan'da yer alan Millet Kıraathaneleri gençlerin tercih ettiği yerler arasında ilk sırada geliyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediyesi tarafından yapılan Merkez Millet Kıraathanesine yoğun ilgi

Gürültülü ortamdan uzaklaşmak isteyen ve daha sessiz bir ortamda ders çalışıp arkadaşları ile vakit geçirmek isteyen gençler, kendilerine uygun yer bulmak konusunda büyük zorluk yaşıyor.

Kütüphane gibi yerlerin kapasitelerinin azlığı ve bir çok özel kafe işletmesinde uygun ortamı bulamadığından şikayet eden gençler son yıllarda hayatımıza giren ve ülkenin bir çok yerinde yaygınlaşan millet kıraathanelerini tercih etmeye başladı. Bu kapsamda Ankara'nın genç nüfusu fazla olan ilçelerinden Sincan'da da gençler ve yetişkin vatandaşlar belediye tarafından yapılan kıraathaneleri tercih ediyor.

“GENÇLERİMİZİN MOTİVASYONU YÜKSEK”

12 adet millet kıraathanesi bulunan Sincan'da söz konusu yerler 7'den 70'e herkesin yararlanabileceği bir yer olarak ön plana çıkarıyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da Merkez Millet Kıraathanesini ziyaret ederek başta gençler olmak üzere her yaştan insan ile sohbet etti. Özellikle gençleri görmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ercan “Gençlerimizin motivasyonu yüksek, yüzleri gülüyor. Daha ne isteyelim? İlçe Başkanımız Sn. Mustafa Özcan ile birlikte gençlerimizle selamlaştık. Her birine başarılar, kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

Önümüzdeki günlerde gençlere daha fazla yatırımın yapılmasının beklenildiği ilçede karşısında Belediye Başkanı Murat Ercan'ı gören vatandaşlarda kendilerine teşekkür etti ve başarılar diledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trendyol 1. Lig'de 23. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı!

Trendyol 1. Lig'de 23. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı!