ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi tarafından yapılan Mevlana Spor Kompleksi açıldı

Sincan Belediyesi tarafından yapılan Mevlana Spor Kompleksi açıldı

Ankara'nın Sincan ilçesine önemli bir yatırım daha yapıldı. Sincan Belediyesi tarafından yapımı bitirilen Mevlana Spor Kompleksi vatandaşların hizmetine sunuldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediyesi tarafından yapılan Mevlana Spor Kompleksi açıldı

Ankara Sincan'da halkın spor ile iç içe olması ve uygun ortamlarda sportif faaliyetler yapabilmesi adına önemli bir açılış daha gerçekleştirildi. Yapımı tamamlanan Mevlana Spor Kompleksi vatandaşların kullanımına sunuldu.

MEVLANA SPOR KOMPLEKSİ AÇILDI

7 yıla yakın bir süredir görevinin başında bulunan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan şimdiye kadar Sincan ilçesine kazandırdığı hizmet yerlerine bir yenisini daha ekledi. Projelerini “Sincanımız en güzelini, en iyisini hak ediyor” diyerek yaptığını dile getiren Başkan Murat Ercan geçtiğimiz dönemlerde yapılan proje ile ilgili basketbol ve voleybol sahasına dönüştürülebilecek saha, hareketli potalar, soyunma odaları, hakem odası gibi odalar ve otopark olan bir alan olacağını açıklamıştı.

Devam eden projede sona gelindi ve yapılan açılış ile vatandaşlarla buluşturuldu. Yapılan açılışa AK Parti ve Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ve AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek'te dahil olmak üzere bir çok önemli isim katıldı.

HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ

Yaptıkları hizmetler ile ilgili konuşan Murat Ercan açılışını yaptıkları Mevlana Spor Kompleksi ve benzeri yerlerin önümüzdeki dönemde de ilçede yapılması için tüm çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti. Konu ile ilgili bir sosyal medya paylaşımı yapan Başkan Murat Ercan “Sincan'ımıza yeni bir spor kompleksi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mevlana Spor Kompleksimiz genç kardeşlerime, hemşerilerimize ve ilçemize hayırlı olsun" dedi.

Sincan halkı ise ilçelerine önemli kriterlere sahip bir eser kazandırılmasından dolayı memnun olduklarını ifade etti. Vatandaşlar ayrıca projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milyonlarca öğrenci yarın ders başı yapacak

Milyonlarca öğrenci yarın ders başı yapacak