Sincan Belediyesi Türk Mutfağı Haftası’ndaki yerini aldı

Başkent Ankara'da Türk Mutfağı Haftası başladı. Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında Sincan Belediyesi de stant açarken Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan açıklama geldi.

Sincan Belediyesi Türk Mutfağı Haftası’ndaki yerini aldı

Haberankara.com Özel Haber - "Türk Mutfağı Haftası" kapsamındaki etkinlikler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde, Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda Başkent Ankara'da başladı. Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen etkinlik kapsamında, Ankara'ya özgü yemekler ve yöresel tatlar hem tanıtılıp hem de satışa sunulurken çeşitli belediyeler de Türk Mutfağı Haftası için stant açtı.

Eş zamanlı olarak 81 ilde ve tüm yurt dışı temsilciliklerinde başlayan etkinliklerde Ankara'ya ait geleneksel ve coğrafi işaretli ürünler tanıtılırken Sincan Belediyesi de etkinlik dahilinde stant açan belediyeler arasında yer aldı.

SİNCAN BELEDİYESİ, TÜRK MUTFAĞI HAFTASI ETKİNLİKLERİNDE

Sincan Belediyesi, bahsi geçen etkinlik kapsamında stant açan belediyeler arasında yer alırken etkinlikler Başkent Millet Bahçesi'nde start verdi.

Sincan Belediyesi Türk Mutfağı Haftası’ndaki yerini aldı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden açıklamada bulundu. Sincan Belediye Başkanı Ercan tarafından yapılan açıklama kapsamında ‘’Başkent Millet Bahçesi…

Sincan Belediyesi Türk Mutfağı Haftası’ndaki yerini aldı - Resim : 2

Üçüncü Türk Mutfağı Haftası’nın en lezzetli yemekleri ve ikramlıkları bu stantta… Ankara Yöresel Yemek Tarifleri Yarışması’nda asırlık lezzetlerimizden olan ‘kıkırdaklı tarhana çorbası ve kimanlı tirid’ ile birinciliğe göz koyduk… Asırlık tariflerin muhteşem lezzet şöleni ve ikramlarımız için standımıza bekleriz'' ifadeleri ile Ankaralıları etkinlik kapsamında kurdukları standa davet etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER