ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi ücretsiz temizlik hizmeti veriyor! Tek bir telefon yeter sizde bu hizmetten yararlanın

Sincan Belediyesi ücretsiz temizlik hizmeti veriyor! Tek bir telefon yeter sizde bu hizmetten yararlanın

Ankara'daki ilçe belediyeleri birbirinden farklı ve başarılı projelere imza atmaya devam ediyor. Sincan Belediyesi de evlere özel ücretsiz temizlik hizmeti sunarken bu hizmetten kimlerin yararlanabileceğini de aktardı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sincan Belediyesi ücretsiz temizlik hizmeti veriyor! Tek bir telefon yeter sizde bu hizmetten yararlanın

Sincan Belediyesi ücretsiz temizlik hizmeti veriyor! Tek bir telefon yeter sizde bu hizmetten yararlanın - Başkent Ankara'daki pek çok belediye, sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmetlerine devam ediyor. Kentteki çalışmalarını hak ve insan odaklı olarak sürdüren belediyeler arasında yer alan Sincan Belediyesi de alkış toplayan bir projeye imza attı.

Ankaralılar burada TIKLA HABER ANKARA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

İlçedeki projeleri ile alkış toplayan Sincan Belediyesi yaşlıları da unutmadı. Temizlik yapmakta zorlanan yaşlı ilçe sakinlerine temizlik hizmeti sunduğunu açıklayan Sincan Belediyesi, bunu ücretsiz olarak yaptığının da altını çizdi.

SİNCAN BELEDİYESİ'NDEN YAŞLILARA ÖZEL HİZMET

Sincan Belediyesi, ilçede ikamet eden yaşlı vatandaşlara özel olarak ücretsiz ev temizlik hizmeti sunuyor. Sincan Belediyesi'nin geliştirdiği "Evde Temizlik Hizmeti" uygulaması yaşlılar tarafından da rağbet görüyor. Ev işlerini yapmakta zorlanan yaşlı bireyler için ücretsiz olarak sunulan temizlik hizmeti olumlu geri dönüşler alırken belediyenin temizlik ekipleri de bu hizmeti vermenin gururunu yaşıyor. Konuyla ilgili bir tweet paylaşan Sincan Belediyesi; ''Biz Hep Yanınızdayız

Belediyemize bağlı ekiplerimiz, temizlik işlerini yapmakta zorlanan yaşlı hemşehrilerimizin evlerine giderek, temizlik hizmeti sunuyor.'' ifadelerine yer verdi.

EKİPLER BU HİZMETİ SUNMAKTAN MUTLU

Sincan Belediyesi'nin temizlik ekipleri, yaşlılara yardıma gittikleri evlerde silme, süpürme, ütü, çamaşır toplama, perde yıkama gibi çeşitli işleri yürütüyor. Belediye ekipleri tarafından sunulan detaylı temizlik hizmeti yaşlıların takdirini topluyor. Temizlik işçilere yaşlılara bir nebze olsun yardım etmenin mutluluğunu yaşarken temizlik hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların da Sincan Belediyesi'nin Çözüm Merkezi'ni arayarak başvuru yapabildiğini belirtiyor.

SİNCAN BELEDİYESİ ÇÖZÜM MERKEZİ'NE NASIL ULAŞILIR?

Sincan Belediyesi Çözüm Merkezi’ne telefonla ulaşmak isteyenlerin 444 4 762‘yi aramaları yeterli oluyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gebelikte renkli beslenmeye dikkat!  Anne ve bebek sağlığı için önemli adımlar

Gebelikte renkli beslenmeye dikkat! Anne ve bebek sağlığı için önemli adımlar