Sincan Belediyesi yapımı biten kreşlerin açılışını yapmaya başladı

Sincan Belediyesi ailelerin çocuklarını güvenle bırakabilecekleri kreşler inşa etti. Kreşlerin açılışlarını bir bir yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan açılışa vatandaşları da davet ediyor.

Sincan Belediyesi yapımı biten kreşlerin açılışını yapmaya başladı

Ankara'nın Sincan Belediyesi tarafından küçük çocuğu olan ailelerin yüzünü güldürecek projeye imza atıldı. Sincan Belediyesi bölge halkının rahat yaşam sürebilmesi için çalışmalarına devam ediyor.

Öğrencilere verdiği desteklerle son zamanlarda gündeme gelen Sincan Belediyesi eğitime tam destek. Son olarak söz verdiği kreş inşaatlarının bitirilmesi ile açılışlar yapılmaya başlandı. Dün Leylak Kreşi' nin açılmasının ardından yarında Menekşe Kreşi açılacak.

screenshot-4.jpg

KREŞLER TAM DONANIMLI

Eğitime verdiği desteklerle tanınan Sincan Belediyesi, ailelerin güvenle çocuklarını emanet edebilecekleri, tam donanımlı kreşler inşa etti. Menekşe, Papatya, Zambak, Leylak, Lale isimleri verilen 5 kreş kısa sürede tamamlandı. O kreşlerden “Leylak Kreşi” dün hizmete açılarak eğitime başladı.

Açılış töreninde konuşma yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “5 tane kreşimizi hizmete aldık, Fatih Mahallesindeki Leylak Kreşimizin resmi açılışını yaptık. 3 öğün yemeği var; kahvaltı, öğle yemeği, ikindi kahvaltısı şeklinde. Sabah 08.00’de başlayan, akşam 18.00’e kadar süren bir eğitimi var.

screenshot-5.jpg

Bu da tabi çalışan anneler için önemli. Çocuklarını gönül rahatlığıyla buraya bırakabilirler. İçinde etkinlik alanları var, İngilizce dersi alabilecekler. Çocuklarımız hem eğitim alıyorlar, hem de hoşça vakit geçiriyorlar. Vatandaşımız memnun, çocuklarımız mutlu, biz de çok mutlu oluyoruz. Sincanlı hemşerilerime hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

YARINDA MENEKŞE KREŞİ AÇILACAK

Sincan Belediyesi ailelere verdiği kreş sözünü tuttu. İnşaatları bitirilen ve içleri donatılan kreşler bir bir açılıyor. Dün Leylak Kreşi' nin açılışında konuşan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yarın Sincan Mustafa Kemal Mahallesi 157. Sokak'ta yapılacak olan Menekşe Kreşi' ne tüm Sincanlıyı davet etti.

sincan-belediyesi-ilceye-yeni-kresler-kazandirmaya-devam-ediyor.jpg

Kreşin açılışına, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın yanı sıra Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SONRAKİ HABER