ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi yarın yeni bir Anne Çocuk Oyun Evi daha açacağını duyurdu

Sincan Belediyesi yarın yeni bir Anne Çocuk Oyun Evi daha açacağını duyurdu

Sadece bir kaç gün önce Plevne mahallesine Anne Çocuk Oyun Evi açan Sincan Belediyesi 20 Şubat Salı (yarın) yeni bir yer daha açacağını açıkladı. Söz konusu yerin Ertuğrul Gazi Mahallesine açılacağı bildirildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediyesi yarın yeni bir Anne Çocuk Oyun Evi daha açacağını duyurdu

Sincan ilçesi son günlerde peş peşe açılan sosyal tesisler ile ön plana çıkıyor. Yapımı tamamlanan hizmet noktalarının hızlı bir şekilde vatandaşlar ile buluşması için açılışlarını tamamlayan Belediyenin çalışmaları ilçe halkı tarafından yoğun bir ilgi ile karşı karşıya kalıyor. Belediye hizmetlerine ek olarak sosyal ve kültürel faaliyetler ile insanların hayatlarına dokunmak istedikleri şeklinde açıklamalarda bulunan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan önemli bir paylaşım daha yaparak yeni bir Anne Çocuk Oyun Evi daha açacaklarını açıkladı.

“YENİ BİR ANNE ÇOCUK OYUN EVİ DAHA KAZANDIRIYORUZ”

Başkan Ercan gece saatlerinde yaptığı paylaşımda “Annelere müjde; Sincan’ımıza yeni bir Anne Çocuk Oyun Evi daha kazandırıyoruz. Ertuğrul Gazi Anne Çocuk Oyun Evi’nin açılışında buluşmak ümidiyle” diyerek yarın saat 14:00'da yapılacak söz konusu açılışa tüm vatandaşları davet etti. 16 Şubat günü Plevne Anne Çocuk Oyun Evi'nin açılmasından sadece 4 gün sonra yeni bir Anne Çocuk Oyun Evi'nin daha açılacak olması memnuniyet ile karşılandı. Sincan'da yaşayan anne-babalar, 3-6 yaş aralığında olan çocuklarının gelişim sürecinde onlara uygun bir destek alma noktası bulduklarından dolayı minnetlerini ifade eden cümleler kuruyorlar.

Küçük yaştaki çocuklarda Anneleri ile beraber olarak kendilerini daha rahat hissederek uzman eğitmenler eşliğinde neşeli anlar yaşıyorlar. Sincan Belediyesi'nin Anne Çocuk Oyun Evlerinin sayısını daha fazla arttırması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ticaret Bakanlığı destekli Turquality programının kapsamı belli oldu! Türk markaları desteklenecek

Ticaret Bakanlığı destekli Turquality programının kapsamı belli oldu! Türk markaları desteklenecek