ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi'nde 'Masal Masal İçinde' tiyatro oyunu sahne alacak

Sincan Belediyesi'nde 'Masal Masal İçinde' tiyatro oyunu sahne alacak

Sincan Belediyesi bölge halkını farklı etkinliklerle bir araya getirmeye devam ediyor. Sincan Belediyesi çocuklar için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi ve hafta sonu tiyatro gösterisinde bütün minik Sincanlı'yı bir araya getiriyor
yazar
Haber Merkezi
Sincan Belediyesi'nde 'Masal Masal İçinde' tiyatro oyunu sahne alacak

Ankara'da ki belediyeler her geçen gün vatandaşlarını daha mutlu, huzurlu ve kaliteli vakit geçirebilmeleri için bir yeniliğe daha imza atıyor. Her zaman ileriye dönük halkın eğitimine katkı sağlayarak keyifli vakit geçirebilecekleri etkinlikler düzenleyen belediyeler vatandaşlar tarafından da takdir toplama devam ediyor.

Son olarak Sincan Belediyesi ilçede bir farkındalık daha yarattı ve bu defa Sincanlı miniklere dopdolu bir hafta sonu hazırlandı. Bugüne kadar küçük büyük demeden yaz kış demeden 7'den 70'e herkese hitap eden çalışmalar ve projeler içerisinde olan Sincan Belediyesi bu defa miniklere özel programla gündeme geldi. Aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirme fırsatı yakalayan Sincanlı minikler Masal Masal içinde programı ile hafta sonu Lale Konferans ve Tiyatro Salonu'nda buluşacak.

4ac08c62fb81d110f363f3731aa58178-xl.jpg

ÇOCUKLAR İÇİN BİRÇOK PTOJEYE İMZA ATILDI

Sincan Belediyesi bugüne kadar 7'den 70'e hitap çalışmaları ile Sincanlılar tarafından takdir topladı. Özellikle çocukların eğitimine önem veren belediye çocuklar için maddi manevi pek çok çalışmaya imza attı. Geçtiğimiz günlerde çocukların eğitim masrafları için maddi yardımda bulunan belediye, yakın tarihte de söz verdiği kreşlerin tek tek açılışını yaptı.

screenshot-1.jpg

HAFTA SONU DOLU DOLU GEÇEÇEK

Yıllın belli dönemlerinde çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleyen Sincan Belediyesi şimdide minikler için dolu dolu bir hafta sonu hazırladı. Sincan Belediyesi, 8 Ekim Pazar günü 12.30 ve 14.30 arasında Lale Konferans ve Tiyatro Salonu'nda 'Masal Masal İçinde' tiyatro oyununda minikleri bir araya getirecek. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Sincan Belediyesi, "Masallar diyarına yolculuk yapacağınız tiyatro oyununa tüm çocuklarımızı bekliyoruz" açıklamasını yaptı. 1 Seans 12.30'da 2. Seansın ise 14.30' da başlayacak olan "Masal Masal İçinde" tiyatro oyununa bütün Sincan halkı davetlidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MGM açıkladı! 7 Ekim Cumartesi günü İç Anadolu'da sis ve pus bekleniyor

MGM açıkladı! 7 Ekim Cumartesi günü İç Anadolu'da sis ve pus bekleniyor