ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi'nden Adıyaman'a büyük destek!

Sincan Belediyesi'nden Adıyaman'a büyük destek!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde büyük hasar gören Adıyaman'a ilk günden beri desteğini sürdüren Sincan Belediyesi, bu kez de Adıyamanlı çocukların yüzünü güldürdü.
Sincan Belediyesi'nden Adıyaman'a büyük destek!

Kahramanmaraş'ta, 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerde en çok hasar alan illerden biri de Adıyaman'dı. Sincan Belediyesi, depremin ilk anından itibaren Adıyaman'a destek oldu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın takip ettiği çeşitli yardım projeeriyle Adıyaman'a onlarca kez yardım eli uzatıldı.

Başkan Ercan, her fırsatta Adıyaman'ı ziyaret ederek vatandaşların yanında olduğunu hissettirdi. Bu kapsamda, depremin üzerinden 10 ay geçmesine karşın Sincan Belediyesi'nin yardımları Adıyaman için hız kesmeden devam ediyor.

ADIYAMANLI ÇOCUKLARIN EĞLENCE AYAĞINA GELDİ!

Sincan Belediyesi tarafından, Adıyamanlı miniklerin yüzünü güldüren etkinlik düzenlendi. Başkan Ercan'ın liderliğinde düzenlenen çocuk şenliğiyle minikler doyasıya eğlendi. Oyunlar ve sürprizlerle dolu çocuk şenliğinde, Başkan Ercan ve minikler arasında neşeli anlar yaşandı.

Murat Ercan, çocuklarla birlikte oyunlar oynadı, fotoğraf çektirdi, her bir çocukla özel olarak ilgilendi.

Depremin ilk anından itibaren “Adıyaman bizim için Sincan gibi” diyen Sincan Belediye'si, her fırsatta Adıyaman'a desteğini sürdürüyor. Son yapılan çocuk şenliği ile de hem paylaşmanın hem de kardeşlik ve dayanışmanın önemi bir kez daha gösterilmiş oldu. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da bugün gece saatlerine kadar kuvvetli sağanak yağış bekleniyor!

Ankara'da bugün gece saatlerine kadar kuvvetli sağanak yağış bekleniyor!