Sincan Belediyesi'nden ağaçlara sanatsal dokunuş

Sincan Belediyesi, ağaçlara yaptığı sanatsal dokunuşla vatandaşların dikkatini çekti. Sanat eserine dönen ağaçlar ilgi odağı oldu.

Sincan Belediyesi'nden ağaçlara sanatsal dokunuş

Sincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, farklı çalışmalar gerçekleştirerek vatandaşın dikkatini çekti. Ağaçlar, ekiplerin sanatsal dokunuşlarıyla vatandaşın ilgi odağı oldu.

Sincan Belediyesi, ağaçlar üzerindeki çalışmalarıyla çok konuşuldu. Belediye ekiplerinin marifetli elleri ile şekillenen ağaçlar, Sincanlı vatandaşların da ilgisini çekiyor. Yeşil bir Sincan için çalışmalarına devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, farklı teknikler kullanarak ağaçları çeşit çeşit şekillendiriyor. Ekiplerin marifetli elleriyle budanan ağaçlar adete birer sanat eserine dönüşüyor. Ağaçların diğer ağaçlardan farkı ortaya çıkınca da ortaya eşsiz manzaralar çıkıyor.

Sincan Belediyesi'nden ağaçlara sanatsal dokunuş

PARK VE BAHÇELERİN İHTİYACI İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Belediye personelleri estetik çevre düzenlemelerinin yanı sıra ilçenin genel görünümüne de özen gösteriyor. Yeşil alanlar temizleniyor, sulanıyor, ağaçların kuruyan dalları budanıyor, gübreleniyor, yabani otlar temizleniyor. Sincan Belediyesi ekipleri park ve bahçelerin ihtiyacı olan çalışmalarını sürdürüyor.

Sincan Belediyesi, ilçe genelinde parklarda bulunan park ve oyun gruplarının bakım ve onarım çalışmaları genel temizlik çalışmaları, cadde, park ve refüjlerde bulunan ağaçların bakım ve budama çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Ekiplerin sanatsal çalışma ile ortaya çıkardığı ağaç şekilleri yoldan geçen vatandaşların da dikkatini çekiyor. Vatandaşlar, ağaçların önünde fotoğraflar çekiliyor ve ağaç şekillerini beğendiklerini ifade ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER