ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesinden çevre dostu Sincan Park projesi

Sincan Belediyesinden çevre dostu Sincan Park projesi

Ankara'nın Sincan ilçesinde tamamlanması dört gözle beklenen Sincan Park projesi çevre dostu bir alan olması ile ön plana çıkıyor. İlçede açılışı merakla beklenen projeye ek olarak bir çok projenin çalışması devam ediyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediyesinden çevre dostu Sincan Park projesi

Sincan Belediyesi tarafından ilçenin sembolü olacak önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Sincan'ın marka değerini arttıracağı ön görülen Sincan Park, özellikleri ile de ön plana çıkıyor.

Son yıllarda ülke ve dünya gündeminde konuşulan konuların başında çevreyi koruma ve iklim seferberliği geliyor. Bu bağlamda ülkemizde yapılan onlarca projelerin arasında çevre dostu olan projeler halkın daha fazla önem gösterdiği ve takdir ettiği projeler arasında yer alıyor.

SİNCAN PARK ÇEVRE DOSTU ÖZELLİKLERİ İLE GELİYOR

Ankara Sincan'da sadece ilçenin değil Ankara'nın marka değerini arttıracak ve binlerce insanın aynı anda bulunabileceği Sincan Park projesi teknik özelliklerine ek olarak çevre dostu özellikleri ile ön plana çıkıyor. 300 bin metre karelik bir alana kurulması ile Sincan Belediyesinin yeşil ve doğayla bir arada bulunabilecek alanlara ne kadar kıymet verdiği bir kez daha gözler önüne serilirken, aydınlatma ve sulama sistemlerinde tasarruf esas alınarak inşa edilen Sincan Park ilçe halkının da açılmasını merakla beklediği bir yer haline geldi.

SİNCAN'DA TASARRUF SAĞLAYAN UYGULAMALAR ARTIYOR

Sincan Belediyesi yeni hizmet yerlerinin çevre dostu ve tasarruf odaklı olmasına dikkat ettiği gibi mevcut yerlerinde de bu bağlamda önemli düzenlemeler yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda belediyenin Yenikent ek hizmet binasının çatılarına güneş panellerinin yerleştirildiği açıklandı. Bu kapsamda hem belediye bütçesinde tasarruf sağlanıyor, hem de vatandaşlara nasıl tasarruf edilebileceği noktasında örnek olunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkanı Yavaş'a Sıhhiye Yenişehir Pazaryerinde coşkulu karşılama!

ABB Başkanı Yavaş'a Sıhhiye Yenişehir Pazaryerinde coşkulu karşılama!