Ankara’da Sincan Belediyesi önemli bir etkinlik duyuru yaptı. 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirileceği ilan edildi. Bu etkinlik kapsamında ağaç dikme faaliyeti yapılacak ve daha yeşil bir Sincan için fidanlar toprakla buluşacak.
YEŞİL VATAN SEFERBERLİĞİ İÇİN AĞAÇLAR DİKİLECEK
Yeşil Vatan Seferberliğine katılan Sincan Belediyesi yapılacak olan etkinliğin yerini ve saatini de açıkladı. Buna göre 11 Kasım Salı günü saat 11:00’de 29 Ekim mahallesi 247. Sokak ve 248. Sokak Kesişiminde bu etkinlik gerçekleştirilecek. Dikilecek olan ağaç fidanları Sincan’ın geleceğine verilecek olan en güzel mesaj olacak.
ETKİNLİK DAVETİ YAPILDI
Sincan Belediyesi konuya dair şu duyuruyu yaptı:
“Bir fidan dik, geleceğe umut ol. Sincan’da doğayı sevgiyle yeşertiyor, geleceğe birlikte nefes veriyoruz. 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde “Yeşil Vatan Seferberliği”nde buluşuyoruz. Daha yeşil bir Sincan için sen de bizimle ol.”

FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞACAK
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın da katılması beklenen etkinlikte fidanlar toprakla buluşturulacak. Sincan’ın daha yeşil bir yer olabilmesi adına yapılacak olan bu programa katılımın yoğun olması bekleniyor. Sincan’ın geleceğine bir fidan dikmek isteyen Sincanlılar bu etkinlikte bir araya gelerek Yeşil Vatan Seferberliğine katılmış olacaklar.