ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi'nden Gençlerle Spor Sohbetleri programı!

Sincan Belediyesi'nden Gençlerle Spor Sohbetleri programı!

Sincan Belediyesi, ilçedeki gençlerle gerçekleştirdiği 'Gençlerle Spor Sohbetleri' programı ile spor ve sporcuya yönelik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Sincan Belediyesi'nden Gençlerle Spor Sohbetleri programı!

Ankara'da Sincan Belediyesi, ilçedeki gençlere yönelik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda belediyenin gerçekleştirdiği ‘Gençlerle Spor Sohbetleri’ programı, yoğun ilgi aldı. 

Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan'ın katılımıyla gerçekleşen program da, katılımcılar eğitim sunumu yaptı ve tecrübelerini paylaştı. 

Programla ilgili detaylar ise Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı. 

‘’SPOR VE SPORCUYA DEĞER VEREN ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEK'' 

Lale Konferans Salonu'nda gerçekleşen programın detaylarını paylaşan Başkan Ercan, yeni dönemde de spora ve sporcuya değer veren çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini belirterek, ‘’Kaymakamımız Sayın Levent Kılıç, TRT Spor Spikeri Sn. Erdoğan Arıkan ve göz bebeğimiz gençlerimizin katılımlarıyla Gençlerle Spor Sohbetleri programımızı gerçekleştirdik. Eğitim sunumu ve tecrübe paylaşımlarıyla gençlerimizin ufkunu açan Sn. Erdoğan Arıkan'a teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de spora ve sporcuya değer veren çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek.'' ifadelerini kullandı. 

Sincan Belediyesi'nin ilçedeki gençlere yönelik hizmet ve projeleri aralıksız devam ederken, Sincanlı sporcular da destekleniyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MKE Ankaragücü Christian Bassogog transferini açıkladı

MKE Ankaragücü Christian Bassogog transferini açıkladı