ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi'nden iç ısıtan hizmet!

Sincan Belediyesi'nden iç ısıtan hizmet!

Sincan Belediyesi, soğuk kış günlerinde iç ısıtan bir hizmete başladı. Bölgede bulunan 5 farklı noktada çorba dağıtılmaya başlandı.
Sincan Belediyesi'nden iç ısıtan hizmet!

Ankara'nın soğuk kış günleri gelirken, vatandaşlara iç ısıtan bir hizmet de sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerine devam eden Sincan Belediyesi'nden geldi. 

Sincan Belediyesi,  Sincanlıların soğuk kış günlerinde içini ısıtan sıcak çorba dağıtımını bölgenin 5 farklı noktasında sürdürüyor. Çorbalar, Sincan Belediyesi Aşevinde sabahın erken saatlerinde, büyük kazanlarda pişiriliyor. Ardından bu kazanlar ilçenin 5 farklı noktasına dağıtılıyor. 

İşte, iç ısıtan sıcacık çorbanın dağıtıldığı o 5 nokta: 

Sincan Tren Garı (dolmuş durakları yanı), 
Sincan Belediyesi Yenikent Ek Hizmet Binası Önü,
Sincan Devlet Hastanesi önü (Törekent),
Mareşal Çakmak Mahallesi Bülbül Caddesi (Okulların bulunduğu bölge),
Dr. Nafiz Körez 12. Cadde Semt Polikliniği önünde (Ahi Mesut Bulvarı) 

2 BİN 500 KİŞİYE İKRAM EDİLİYOR 

İlçenin 5 farklı noktasında dağıtılan çorbalar, her gün yaklaşık 2 bin 500 kişiye ikram ediliyor. Özellikle sabah erken kalkan ve okula yetişmeye çalışıp kahvaltı yapamayan öğrencilerin sıcacık çorba, vazgeçilmezi oluyor. Belediye, günlük olarak farklı çeşitlerde çıkardığı çorbalar ve yanında verdiği ekmeğiyle hem soğuk kış günlerinde iç ısıtıyor, hem de kalpleri kazanıyor. 

Çorba dağıtımları 07.00 ile 08.00 arasında oluyor. Sincanlılar ise Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a bu hizmeti için teşekkür ederken, Ankara'nın soğuk kış günlerinde iç ısıtan çorbanın çok iyi geldiğini söylüyor. 

Sincan Belediyesi, vatandaşlara sunduğu hizmetleriyle hem marka haline geliyor hem de kalpleri kazanıyor. Belediyenin sıcak çorba hizmeti de soğuk kış günlerinde yüzleri güldürüyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş kimdir?

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş kimdir?