ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi'nden ilçe vatandaşlarına ücretsiz pazar servisi

Sincan Belediyesi'nden ilçe vatandaşlarına ücretsiz pazar servisi

Ankara'da Sincan Belediyesi, ilçe vatandaşlarına yönelik sunduğu ücretsiz pazar desteği ile Sincanlıların ayağına pazarı getiriyor. İlçe vatandaşları, pazardan evlerine poşet taşıma derdinden kurtuluyor.
Sincan Belediyesi'nden ilçe vatandaşlarına ücretsiz pazar servisi

Ankara'nın Sincan ilçesinde, ilçe vatandaşlarının her türlü ihtiyaç ve taleplerine yönelik çalışmalarını sürdüren Sincan Belediyesi, bu kez de ilçe vatandaşlarının ayağına pazarı getirdi. 

Belediye tarafından sunulan ücretsiz pazar servisi ile Sincanlılar, pazara gidip poşet taşıma derdinden kurtuldu. Belirli güzergahlarda hizmet veren belediye ekipleri, evlere ulaşımın kolay olması amacıyla pazar yerlerinden ücretsiz servisler kaldırıyor. Belediye tarafından hizmete sunulan servis araçları, ilçe genelindeki tüm pazar yerlerine hizmet sağlıyor. 

RİNGLER İLE PAZAR VE EV ARASI KOLAY ULAŞIM 

Sincan Belediyesi tarafından belirli güzergahlarda hizmet veren ringler ise Sincanlıların kolaylıkla ve güvenle evleri ile pazar arasında ulaşımını sağlıyor. Sincanlılar belediyenin hizmeti sayesinde poşet taşıma derdinden kurtuluyor. 

Belediye zabıta ekipleri ise, pazar yerlerindeki denetimlerine aralıksız devam ediyor. Sincanlıların güvenle alışveriş yapabilmesi için pazarda belirlenen kurallara uyulup uyulmadığını denetleyen zabıta ekipleri, tüm pazarlarda tartı kontrol noktalarında da hizmet veriyor. 

TARTI KONTROL NOKTALARIYLA GÜVENLE ALIŞVERİŞ 

Zabıta ekipleri tarafından yapılan tartı kontrolleriyle ise, Sincanlılar aldıkları ürünlerin doğru tartılıp tartılmadığını öğrenebiliyor. Sincan Belediyesi, ilçe vatandaşlarının güvenle alışveriş yapabilmesi için hizmetine aralıksız devam ediyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB İstanbul Yolu-Eryaman Bağlantı Kavşağı için harekete geçti! Çile sona eriyor ihale süreci belli oldu

ABB İstanbul Yolu-Eryaman Bağlantı Kavşağı için harekete geçti! Çile sona eriyor ihale süreci belli oldu