ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi'nden ilçeye yeni taksi durakları kazandırılıyor!

Sincan Belediyesi'nden ilçeye yeni taksi durakları kazandırılıyor!

Sincan Belediyesi, taksici esnafını destekleyeme ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Bu kapsamda belediye tarafından ilçenin dört bir yanına yeni taksi durakları inşa ediliyor.
Sincan Belediyesi'nden ilçeye yeni taksi durakları kazandırılıyor!

Ankara'da Sincan Belediyesi, ilçe esnafının ihtiyaçlarına yönelik hizmet ve projelerine aralıksız devam ediyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın da düzenli olarak ziyaret ettiği Sincanlı esnaflar, Başkan Ercan'la sohbet ediyor, sorun ve ihtiyaçlarını dile getiriyor. 

Göreve geldiği ilk andan itibaren taksici esnafı ile de yakın temasta bulunan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, onlara verdiği sözü yerine getiriyor. 

İLÇENİN DÖRT BİR YANINA YENİ TAKSİ DURAKLARI! 

Başkan Ercan'ın talimatıyla, ilçenin dört bir yanına yeni taksi durakları inşa edilmeye başladı. Taksici esnafının yaz - kış rahat çalışabilmesi için modern taksi durakları, ilçede hizmet vermek için gün sayıyor. 

BAŞKAN ERCAN'IN KATILIMIYLA VATAN TAKSİ DURAĞI AÇILDI 

Başkan Murat Ercan, Ankara Milletvekili ve AK Parti Grup Başkan Vekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan, MHP Sincan İlçe Başkanı Oğuz Nihat Alkan, Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın ve taksici esnafının katılımıyla, Atatürk Mahallesi'nde bulunan Vatan Taksi Durağı'nın açılışı gerçekleşti. 

Açılışta açıklamalarda bulunan Ercan, Temelli’den Saraycık’a, merkezden Orta Pınar TOKİ’ye kadar 10 durak yapıldığını ve taksi esnafı için çalışmalara aralıksız devam edileceğini belirterek, yeni açılan Vatan Taksi Durağı'nın hayırlı olmasını diledi. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bülent Uygun Kasımpaşa maçının ardından konuştu! Hak etmeden 3 puan alacaktık

Bülent Uygun Kasımpaşa maçının ardından konuştu! Hak etmeden 3 puan alacaktık