ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi'nden İsrail'e tepki! Boykotta biz de varız

Sincan Belediyesi'nden İsrail'e tepki! Boykotta biz de varız

Hamas ile İsrail arasındaki gerilim giderek tırmanıyor. Gerilimin artması üzerine İsrail, Filistin'deki sivillere yönelik saldırılarına devam ediyor. İsrail'in sivilleri hedef alması tepki çekerken Sincan Belediyesi'nden açıklama geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sincan Belediyesi'nden İsrail'e tepki! Boykotta biz de varız

Hamas ve İsrail arasındaki gerilim sivilleri etkilemeye devam ediyor. İsrail'in Filistin'deki sivilleri hedef alması dünya ülkelerinin tepkisini çekti. İsrail ile Hamas arasında barış köprüsü kurulması ve ateşkes ilan edilmesi için liderlerden açıklamalar gelirken Türkiye'nin Filistin'e yönelik destekleri de sürüyor.

İsrail ile Hamas arasındaki gerilimin tırmanması üzerine İsrail, saldırılarının dozunu artırdı. İsrail'in saldırılarının ardından binlerce sivil Filistinli yaşamını yitirdi. İsrail'in Gazze'deki sivil halka yönelik saldırılarına ses yükselten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan da sert eleştiriler gelmeye devam ediyor. Öte yandan Ankara'nın ilçe belediyeleri de düzenledikleri çeşitli etkinliklerle Filistin halkı için yardım toplamaya devam ediyor.

SİNCAN BELEDİYESİ'NDEN İSRAİL'E TEPKİ

Sincan Belediyesi, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına devam etmesi üzerine pek çok tepki mesajı yayımlamıştı. Filistin halkına desteklerini her fırsatta dile getiren Sincan Belediyesi'nden bu kez İsrail için tepki mesajı geldi. Söz konusu mesajda 'boykot' ifadeleri dikkati çekti. Sincan Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada İsrail'in boykot edilerek ürünlerinin belediye tarafından alınmayacağı kaydedildi.

haberankara-instagram-gonderi-16.png

Bu çerçevede yapılan açıklamada ''Filistin'in yanında; Zalimlerin karşısındayız!
Boykotta biz de varız. Filistin’de yaşanan insanlık suçuna ekonomik olarak destek veren, İsrail’e ait markaların Belediyemize ait tesislerde satışını durdurma kararı aldık.'' denildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çöp konteynerinin yanında yeni doğmuş bebek bulundu

Çöp konteynerinin yanında yeni doğmuş bebek bulundu