ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi'nden Oyun Evleri çocuklarına çevre bilinci gezisi!

Sincan Belediyesi'nden Oyun Evleri çocuklarına çevre bilinci gezisi!

Ankara'da Sincan Belediyesi, çocuklara çevre bilincinin kazandırılması, temiz ve yaşanılabilir bir çevre farkındalığı oluşturmayı amaçlayan etkinlikler gerçekleştiriyor.
yazar
Haber Merkezi
Sincan Belediyesi'nden Oyun Evleri çocuklarına çevre bilinci gezisi!

Sincan Belediyesi, Evliya Çelebi, Yenikent ve Yavuz Sultan Selim Anne Çocuk Oyun Evleri'ndeki çocuklar için özel bir etkinlik düzenledi. Çevre bilincinin kazandırılmasının yanı sıra temiz ve yaşanılabilir bir çevre farkındalığı oluşturmayı amaçlayan etkinlikler gerçekleştiriyor.

ankara-46.jpg

Çocuklara Çevre Eğitimi

Sincan Belediyesi, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın çevre bilincini geliştirmek ve sürdürülebilir bir gelecek için farkındalık oluşturmak amacıyla özel bir etkinlik düzenliyor. Evliya Çelebi, Yenikent ve Yavuz Sultan Selim Anne Çocuk Oyun Evleri'nde çocuklar, çevre bilinci gezisine katılarak eğlenceli ve öğretici deneyimler yaşayacak.

Sincan Belediyesi, konuyla ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda:

"Evliya Çelebi, Yenikent ve Yavuz Sultan Selim Anne Çocuk Oyun Evlerinden Çevre Bilinci Gezisi! Yarınlarımızı düşünüyor daha temiz ve yaşanılabilir bir çevre için geleceğimizin teminatı çocuklarımıza çevre bilinci kazandırıyoruz." ifadelerine yer verdi.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor! TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

f3ekca6xeaer3lw.jpg

Eğlenceli Adımlar

Etkinlik kapsamında çocuklar, Sevgi Bahçesi'ni gezecek, Sıfır Atık projesini daha yakından tanıyacak, Kıl Çadırı'nın doğal yaşamla nasıl uyum sağladığını görecek ve Eko Çiftlik'teki sürdürülebilir tarım uygulamalarını keşfedecekler. Bu eğlenceli geziler, çocukların çevre konusunda farkındalığını artırırken aynı zamanda doğal yaşama duyarlılık kazanmalarını sağlayacak.

f3ekca-wkaan-ay.jpg

Temiz Gelecek İçin

Sincan Belediyesi, çocuklarımıza çevre bilinci aşılayarak temiz ve yaşanılabilir bir geleceğin inşasına katkı sağlıyor. Eğlenceli ve eğitici etkinliklerle çocukları doğal kaynakların korunması ve sürdürülebilirliği konusunda bilinçlendirirken aynı zamanda onların öğrenme deneyimlerini zenginleştiriyor.

Sincan Belediyesi'nin Evliya Çelebi, Yenikent ve Yavuz Sultan Selim Anne Çocuk Oyun Evleri'nde düzenlediği çevre bilinci gezisi, çocuklarımızın geleceğe daha bilinçli ve sorumlu bireyler olarak hazırlanmalarına katkı sağlayacak bir adım olarak öne çıkıyor.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Borsa böyle yükseliş görmedi! Yatırımcıların dikkatine en çok kazandıran endeks belli oldu!

Borsa böyle yükseliş görmedi! Yatırımcıların dikkatine en çok kazandıran endeks belli oldu!