ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi'nden Sincan Park müjdesi! Açılışı çok yakında gerçekleştirilecek

Sincan Belediyesi'nden Sincan Park müjdesi! Açılışı çok yakında gerçekleştirilecek

Sincanlı vatandaşlar için sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Sincan Belediyesi, yakın zamanda açılışı yapılacak olan Sincan Parkına
yazar
Sinem GÜVEN
Sincan Belediyesi'nden Sincan Park müjdesi! Açılışı çok yakında gerçekleştirilecek

Sincan Belediyesi yakın zamanda açılması beklenen Sincan Parkını vatandaşlara bir kez daha müjdeledi. Şimdiden Ankaralılar için sabırsızlık ile beklenen bu parkın açılışı merak konusu olurken, parkın nasıl yaşam alanına dönüştürüldüğü konusunda da bilgilendirmeler yapıldı.

“BİZ DE SİZİN KADAR HEYECANLIYIZ!”

Açılışı gerçekleştirilecek olan Sincan Parkı hakkında açıklamalarda bulunan 

"Resmî açılışını çok yakında gerçekleştireceğimiz Sincan Park şimdiden Ankaralıların gözdesi!

Bataklıktan 300.000 m²’lik yemyeşil bir sosyal yaşam alanına dönüştürdüğümüz; çocuk oyun parkları, spor sahaları, bisiklet ve yürüyüş yolları, devasa yeşil alanları ve otoparklarıyla hemşehrilerimize hizmet edecek Sincan Park’ın açılışı için biz de sizin kadar için sabırsızlanıyoruz"

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan tarafından yapılan bu açıklamalara göre yakın zamanda gerçekleştirilecek olan açılış ile beraber Sincan Parkı, Ankaralılar için hizmete girecek. 300 metrekarelik bir alana kurulan bu sosyal yaşam alanında ise kişilerin hem spor aktiviteleri yapabileceği hem de aileleri ile keyifli vakit geçirebilecekleri imkana sahip olacaklar. Bu çerçevede açılışın tam olarak hangi tarihte yapılacağı hakkında ise belediye tarafından açıklama yapılmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Korhan Berzeg olayı nedir, kimdir, bulundu mu?

Korhan Berzeg olayı nedir, kimdir, bulundu mu?