Sincan Belediyesi'nden Sincan Park ve Arasta Sincan Paylaşımı

Sincan Belediyesi devam eden Sincan Park ve Arasta Sincan ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Ankara'nın 570 binden fazla insanının yaşadığı ilçesi olan Sincan'da ilçe vatandaşlarının büyük bir merakla bitmesini beklediği iki çalışma noktası olan “Arasta Sincan” ve “ Sincan Park” ile ilgili belediyeden yeni bir paylaşım geldi.

Son günlerde sosyal medyada viral haline gelen iki kedinin yer aldığı videoda devam eden Arasta Sincan ve Sincan Park çalışmalarından bahsedildi. Şehir halkının bittiğinde aktif bir şekilde bu bölgelerde vakit geçirmesi ön görülüyor.

Sincan Belediyesi'nden Sincan Park ve Arasta Sincan Paylaşımı

SİNCAN PARK AYNI ANDA 1 MİLYON KİŞİYİ AĞIRLAYABİLECEK

Akıllı enerji sistemleri, çevre dostu aydınlatma ve sulama sistemlerinde enerji verimliliği gibi özellikleri ile doğa dostu bir park olması planlanan Sincan Park projesinde çalışmalarda son noktaya gelindi. İnşaatın yapıldığı alanında önceden bir bataklık olmasından dolayı ilçe sakinleri arazinin bu şekilde değerlenmesinden memnuniyet duydukları ve çalışmaları desteklediklerini ifade ettiler.

Sincan Park ile ilgili duyduğu heyecanı dile getiren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da geçtiğimiz günlerde “Burası bataklıktan oluşan, her yeri balçık, adeta sivrisineklerin yuvası olan bir alandı. Vatandaşlarımız rahatsızlık duruyordu. Burayı ıslah ederek, çevre dostu bir parka dönüştürdük.

Etkinlik alanları, yürüyüş, bisiklet ve fayton alanlarımız, mesire yerleri, gençler için halı saha ve basketbol, voleybol, tenis sahaları oluşturduk” demişti. Başkan Ercan “Parkımız ayrıca olağanüstü bir durumda 1 milyon kişiyi aynı anda alabilecek bir kapasiteye sahip. Yakın zamanda açılışını yapacağımız Sincan Park, ilçemize, Ankaramıza şimdiden hayırlı olsun” şeklinde konuşmuştu.

“ARASTA SİNCAN” İLE YENİ BİR ALIŞVERİŞ ORTAMI İMKANI

Sincan Belediyesi'nden Sincan Park ve Arasta Sincan Paylaşımı - Resim : 2

Yapımı devam eden ve vatandaşların merak ettiği bir diğer proje olan Arasta Sincan'da ise ilçeye yeni bir görünüm kazandırması planlanan ve vatandaşa nezih ve keyifli bir ortamda huzur içinde alışveriş imkânı sunması için çalışılan "Arasta Sincan" projesinde de çalışmaların bitmesi için gün sayılıyor. Sincan Belediye Başkanı Murat bu projeyi de yakından takip ettiğini ifade etmiş ve “Sincanlı her şeyin en iyisine layık; biz de en iyisini yapmak için sahadayız” diyerek çalışmalarının aynı kararlılıkla devam edeceğini belirtmişti.