ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi'nden vatandaşa uyarı! Dolandırıcılara aman dikkat

Sincan Belediyesi'nden vatandaşa uyarı! Dolandırıcılara aman dikkat

Sincan Belediyesi, ilçe sakinlerine uyarıda bulundu. Belediyenin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımla, dolandırıcılar konusunda ilçe vatandaşları bilgilendirildi.
Sincan Belediyesi'nden vatandaşa uyarı! Dolandırıcılara aman dikkat

Ankara'da Sincan Belediyesi, ilçe vatandaşlarını dolandırıcılar konusunda uyardı. Kurumun adını kullanarak ilçe sakinlerinden maddi yardım talebinde bulunan dolandırıcılara ilçede göz açtırılmıyor. 

Sincan Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabı X üzerinden yapılan paylaşımda; Sincan Belediyesi, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri'nin isimleri kullanılarak maddi yardım talebinde bulunan şahıslara itibar edilmemesi gerektiği belirtildi. 

‘’KAMU KURUMLARI ASLA MADDİ YARDIM TALEBİNDE BULUNMAZ'' 

Kamu kurumlarının asla vatandaşlardan maddi yardım talebinde bulunmayacağının altının çizildiği paylaşımda, böyle bir durum ile karşılaşan Sincanlı vatandaşların hemen en yakın emniyet birimine giderek durumu yetkililere bildirmesi ve şikayette bulunması konusunda da uyarıda bulunuldu. 

Sincan Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda, Sincan Belediyesi, Belediye Başkanımız Sayın Murat Ercan, Başkan Yardımcılarımız ve Meclis Üyelerimizin ismini kullanarak maddi yardım talebinde bulunan kişilere kesinlikle itibar etmeyiniz. Bir kamu kurumunun vatandaşlardan asla maddi yardım talebinde bulunmayacağını unutmayınız. Böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın en yakın Emniyet Birimine başvurmalarını önemle rica ederiz.'' ifadeleri kullanıldı. 

Sincan Belediyesi tarafından yapılan paylaşımla Sincanlı vatandaşlara, dolandırıcılar konusunda dikkatli olmaları konusunda bir kez daha uyarıda bulunuldu. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'de nüfus arttı mı, azaldı mı, nüfusu en az ve en çok olan il hangisi?

Türkiye'de nüfus arttı mı, azaldı mı, nüfusu en az ve en çok olan il hangisi?