ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi'nin Hanımlar El Emeği Pazarı'na yoğun ilgi

Sincan Belediyesi'nin Hanımlar El Emeği Pazarı'na yoğun ilgi

Sincan Belediyesi'nin sunduğu Hanımlar El Emeği Pazarı vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Belediyenin sunduğu hizmete olan ilgi devam ederken kadınların para kazanmasına olanak sağlanıyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sincan Belediyesi'nin Hanımlar El Emeği Pazarı'na yoğun ilgi

Sincan Belediyesi'nin Hanımlar El Emeği Pazarı'na yoğun ilgi - Ülkemizde ilçe belediyeleri tarafından hayata geçirilen pek çok proje bulunuyor. Bu projelerle sosyal ve ekonomik yaşama destekler de devam ediyor. Sosyal ve ekonomik yaşama destek olunması amacıyla Sincan Belediyesi de “Hanımlar El Emeği Pazarı” ile kadınların kalkınmasını destekliyor.

aw020783-01.jpg

SİNCAN BELEDİYESİ'NDEN KADINLARA DESTEK

Kadınların büyük emek vererek ürettiği el emeği göz nuru ürünleri satılarak kazanca dönüşüyor.
Kadınlara her alanda destek veren Sincan Belediyesi de kadın istihdamına destek olmak için “Hanımlar El Emeği Pazarı”nı ilçeye kazandırmanın gururunu yaşıyor. Haftanın 4 günü kurulan pazarda kadınlar, ürettiği ürünleri satarak para kazanıyor.

aw020783-02.jpg

Ev hanımları, ev ekonomisine katkıda bulunabilmek için hırkalar, yelekler, rengarenk takılar, lifler ve çanta üretiyor. Sincan Belediyesi de kadınların emeğini kazanca dönüştürmesi için imkan sağlıyor. Belediye, çadır ve tezgah kurulumunu kendisi yaparak hiçbir ücret almıyor. Kadınlar ürettikleri ürünleri pazara getirerek, doğrudan tüketici ile buluşturuyor. Sincan Belediyesi'nin kadın ekonomisine olan destekleri de hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede projeler geliştirilirken katılımın da yoğun olduğu biliniyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SGK 4A 4B 4C Bağkur'lulara bankadan bizzat duyuruldu! Maaşa ek 8500 TL ödeme yapılacak

SGK 4A 4B 4C Bağkur'lulara bankadan bizzat duyuruldu! Maaşa ek 8500 TL ödeme yapılacak