24 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan Memleket Günleri'nde bugünün adı Kırşehirliler ve Kırıkkaleliler Günü olacak. Sincan Park'ta akşam saatlerinde düzenlenecek olan Memleket Günlerinde son etkinlik 24 Ağustos Pazar günü düzenlenecek.
Ankaralılar Günü ile Memleket Günlerine başlayan Sincan Belediyesi, bugüne kadar 5 ilin memleket günü etkinliğini düzenledi. Son etkinlik pazar günü Tokatlılar ve Gümüşhaneliler Günü olarak düzenlenecek.
Sincan Belediyesi bugün düzenlenecek olan etkinliğe ilişkin şu duyuruyu yaptı:
SİNCAN BELEDİYESİ'NİN GÜN GÜN DÜZENLEDİĞİ MEMLEKET GÜNLERİ
Sincan Belediyesi, etkinlikler başlamadan önce yaptığı açıklamasında düzenlenecek olan etkinliklere ilişkin şu bilgilendirmeyi yapmıştı:
13 Ağustos Çarşamba, Ankaralılar Günü
15 Ağustos Cuma, Yozgatlılar Günü
18 Ağustos Pazartesi, Çankırılılar ve Ağrılılar Günü
19 Ağustos Salı, Çorumlular Günü
21 Ağustos Perşembe, Kırşehirliler ve Kırıkkaleliler Günü
24 Ağustos Pazar, Tokatlılar ve Gümüşhaneliler Günü
Yayımlanan etkinlik takvimine göre son etkinlik pazar günü düzenlenecek. Sincan Park'ta bugün için Kırşehirliler ve Kırıkkaleliler Günü etkinliği gerçekleştirilecek.