19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Sincan Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Haftası etkinlikleri yoğun ilgi gördü. Etkinlikler Sincan Park'ta 17 Mayıs'ta yapılan Okçuluk Şampiyonası ile başlamıştı. Okçuluk alanında birbirinden yetenekli yarışmacıların başabaş mücadelesi büyük heyecan yarattı.
OKÇULUK ŞAMPİYONASINI KAZANAN BELLİ OLDU!
Sincan Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenlenen 'Gençlik Haftası' etkinlikleri 17 Mayıs'ta Okçuluk Şampiyonasıyla başladı. Sincan Park'ta düzenlenen okçuluk turnuvasında yüzlerce sporcu kıyasıya yarıştı. Sporcuları bu anlamlı günde yalnız bırakmayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da etkinliğe katılarak onlarla beraber ok attı.
Etkinlikte birbirinden yetenekli sporcular yarışırken, turnuva sonunda dereceye giren gençler, madalya ve kupa ile ödüllendirildi.
KAZANAN İSME KUPASINI BAŞKAN ERCAN TAKDİM ETTİ!
Başka Ercan, gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayarak "Bizim gençlerimizin hepsi birbirinden yetenekli, kimisi sporda kimisi sanatta yetenekli. Gençlik Haftamız kutlu olsun. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız öncesi etkinliklerimiz devam ediyor, pazartesi günü ise Lale Meydanı'nda etkinliklerimiz devam edecek.
Gençlerimizin ayaklarına taş değmesin. İnşallah yolları, bahtları açık olsun. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.
Kupa teslim töreniyle kazanan isimlere madalyaları ve hediyeleri takdim edilirken Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Gençlerin resim ricalarını kırmayan Başkan Ercan gösterilen yoğun ilgi nedeniyle vatandaşlara teşekkürlerini sundu.