ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi'nin seralarında Öğretmenler Günü hazırlığı başladı

Sincan Belediyesi'nin seralarında Öğretmenler Günü hazırlığı başladı

Sincan Belediyesi'ne ait seralarda Öğretmenler Günü telaşı başladı. Sincan Belediyesi'nin seralarında 24 Kasım Öğretmenler Günü için rengarenk çiçeklerin hazırlığına başlandığı bildirildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sincan Belediyesi'nin seralarında Öğretmenler Günü hazırlığı başladı

Ankara'nın Sincan ilçesindeki rengarenk seralarda yeni bir telaş başladı. Sincan Belediyesi'nin ilçedeki çalışmaları hız kesmeden devam ederken özel günleri es geçmeyen belediye bu kez 24 Kasım Öğretmenler Günü için harekete geçti.

Sincan Belediyesi'ne ait seralarda 24 Kasım Öğretmenler Günü için rengarenk ve mis kokulu çiçeklerin hazırlandığı bildirildi.

SİNCAN BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRETMENLER İÇİN HAZIRLIK

Sincan Belediyesi seralarında yetiştirilen çiçekler, ağaçlar ve süs bitkileri ilçeyi bir yandan renklendirirken, bir yandan da vatandaşlar için görsel bir şölen sunuyor. Ekipler sadece çevre düzenlemesiyle kalmıyor, aynı zamanda yetiştirdikleri bitki ve çiçeklerin bakımlarını da yapıyor.

aw081521-01.jpg

Vatandaşın yoğun ilgisine cevap vermek için günler öncesinden hazırlıklara başlayan ekipler, mevsimine göre çiçekleri seçiyor, özenle bakımını yapıyor ve vatandaşlar için satışa hazır hale getiriyor.

aw081521-04.jpg

ÖĞRETMEN GÜNÜ ÖNCESİ TALEP YOĞUN

24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi yine böyle bir hazırlık içine giren seralara talepler şimdiden başladı.

aw081521-03.jpg

Çocukları yetiştiren, yılmadan çalışan ve yeni nesillerin yolunu aydınlatan öğretmenler için birbirinden güzel ve renkli çiçekler seralarda yerini aldı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şehit Üsteğmen Abdullah Köse Keçiören'de defnedildi!

Şehit Üsteğmen Abdullah Köse Keçiören'de defnedildi!