ANASAYFA Sincan Sincan Belediyespor'un altyapı takımları başarılı bir sezona imza attı!

Sincan Belediyespor'un altyapı takımları başarılı bir sezona imza attı!

Başkent Ankara’da futbola olan ilgi devam ediyor. Bu çerçevede belediyelerin spor takımları yakından takip edilirken Sincan Belediyespor’un altyapı takımları da başarılı bir sezona imza attı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sincan Belediyespor'un altyapı takımları başarılı bir sezona imza attı!

Türkiye’nin en çok takip edilen spor dalları arasında futbol yer alıyor. Ankara Sincan Belediyespor U-11, U-12, U-13, U-15, U-16 ve U-18 takımları, 2022 - 2023 sezonunu şampiyon kapatarak başarılarla dolu bir sezonu geride bıraktı.

Sincan Belediyespor’un altyapı takımının başarıları gündem olurken önemli bilgilere yer verildi. Başarılı bir sezonu geride bırakan takımların yeni hedefi de açıklandı.

SİNCAN BELEDİYESPOR'UN ALTYAPI TAKIMLARI BAŞARI BİR SEZON GEÇİRDİ

Sincan Belediyespor’un genç yetenekleri zirveyi kimseye bırakmıyor. U-11, U-12, U-13, U-15, U-16 ve U-18 takımları 202  - 2023 sezonunu şampiyon olarak kapatarak başarılarla dolu bir sezonu geride bıraktı. Türkiye şampiyonalarında final ve 2’nci tura kalarak Sincan’ı en iyi şekilde temsil eden gençler ödüle layık görüldü. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği tarafından düzenlenen ödül törenine; Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Bülent Şen ve altyapı antrenörleri Serkan Zararsız ve Yusuf Güler katılarak kulüp adına plaketleri aldı.

U-15 takımı ise ligin bitimine 4 hafta kala profesyonel takımlarla mücadele ettiği karşılaşmalar sonrası elde ettiği galibiyetlerle Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. U-17 Takımı ise play-off grubuna yükseldi. Sporcular, desteklerini esirgemeyen Sincan Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Tarman ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkür etti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi'nden istihdama köprü! 20-50yaş arası personel alımı yapılacak

Pursaklar Belediyesi'nden istihdama köprü! 20-50yaş arası personel alımı yapılacak