ANASAYFA Sincan Sincan Mevlana Spor Kompleksi gençlerden yoğun ilgi alıyor!

Sincan Mevlana Spor Kompleksi gençlerden yoğun ilgi alıyor!

Sincan Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Mevlana Spor Kompleksi, Sincanlı gençlerin yoğun ilgisini almaya devam ediyor. Gençler, Sincan'da spora doyuyor.
Sincan Mevlana Spor Kompleksi gençlerden yoğun ilgi alıyor!

Ankara'da Sincan Belediyesi, ilçeye kazandırdığı projeler ile 7'den 70'e bütün Sincanlılardan tam not almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Mevlâna Kapalı Spor Salonu ve Kompleksi, ilçe gençlerini spor ile buluşturuyor. 

Açılışına Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın da katıldığı spor kompleksi, geleceğin sporcularını Sincan'da yetiştirmeye hazırlanırken, ilçede spor faaliyetlerinin önem kazanması için de büyük bir öneme sahip. 

Fatih'te açılan spor kompleksinin açılış törenine, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın yanında AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcıları, Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan, MHP İlçe Başkanı Oğuz Nihat Alkan ve protokol katıldı. 

ÇEŞİT ÇEŞİT BRANŞLAR İÇİN FARKLI ALANLAR 

Mevlana Spor Kompleksi içerisinde,  kapalı spor salonu, halı saha, basketbol ve tenis sahaları bulunuyor. Üstelik kendini geliştirmek isteyenler için sadece basketbol, voleybol ve futbol değil, FIBA standartlarında yapılan basketbol sahası gibi tenis sahası da profesyonel standartlarda bir hizmet veriyor. 

Soyunma odaları, hakem odası ve otopark gibi her ihtiyaca uygun olarak inşa edilmiş olan spor kompleksi, Sincanlı gençlerin spor tutkularına destek oluyor.  

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da önümüzdeki günlerdeki hava durumu belli oldu! Tedirgin edici gelişme açıklandı

Ankara'da önümüzdeki günlerdeki hava durumu belli oldu! Tedirgin edici gelişme açıklandı