Sincan Park'a büyük ilgi! Hafta sonu 500 bin kişi geldi

Sincanlıların merakla beklediği Sincan Park resmen kapılarını açmıştı. 18 Mayıs'ta düzenlenen Manga konseri ile resmi açılışı gerçekleştirilen alana gösterilen ilgi rakamlarla da gözler önüne serildi.

Sadece Sincan'ın değil, Ankara'nın son dönemlerdeki en büyük atıl alan kazanımı olarak görülen Sincan Park görkemli bir tören ile açıldı. Yüz binlerce metre karelik bataklık bir alanı, çevre dostu her yaştan insanın katılım sağlayabileceği bir yere dönüştüren Sincan Belediyesi vatandaşlardan da tam not aldı.

YÜZBİNLER SİNCAN PARK'A AKTI

Gençlerin ve her yaştan vatandaşın sevdikleri ile beraber güzel vakit geçirebileceği, sportif faaliyetler ile kendini geliştirebileceği alan Türkiye'nin sevilen gruplarından Manga'nın vermiş olduğu konser ile açıldı. Sincanlıların ve şehrin diğer yerlerindeki vatandaşların gelip katılım sağladığı bu açılış geride unutulmaz anlar bıraktı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının da yer aldığı hafta sonu bir çok etkinliğe ev sahipliği yapan alan ile önemli bir açıklama geldi.

Sincan Park'a büyük ilgi! Hafta sonu 500 bin kişi geldi

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan sosyal medya hesabından hafta sonu alana kaç kişinin geldiğine dair bir paylaşım yaptı. Başkan Ercan “300 bin m²‘ilk yemyeşil alanları ve sürdürülebilir tasarımıyla Türkiye’nin en büyük akıllı ve çevre dostu rekreasyon alanı Sincan Park bu hafta sonu 500 binden fazla misafire ev sahipliği yaptı. Başkentimizde kültür-sanatın, sporun, yeşilin, huzurun ve çocuk eğlencelerinin yeni adresi Sincan Park’a yoğun ilgi gösteren tüm Ankaralılara teşekkür ediyoruz” dedi.

Sincan Park'ın ilçede yeni bir uğrak noktası olması bekleniyor. Geniş yeşil alana sahip parka vatandaşlar ilgi göstermeye devam ediyor.

SONRAKİ HABER