ANASAYFA Sincan Sincan Park'ta açılış öncesi son incelemeler sürüyor

Sincan Park'ta açılış öncesi son incelemeler sürüyor

Sincan Belediyesi'nin son zamanlardaki en büyük yatırımlarından olan Sincan Park 18 Mayısta ilçe halkının kullanımına sunulacak. İçerisinde pek çok sosyal aktivite alanı barındıran Park Manga konseri ile hizmet vermeye başlayacak.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Park'ta açılış öncesi son incelemeler sürüyor

Sincan ilçesinin marka değerini arttıracak Sincan Park'ın açılmasına çok az bir zaman kaldı. Yarım milyondan fazla nüfusa sahip ilçenin vatandaşlarına yeni bir açık alan olarak inşa edilen Park'ın resmi açılışı merakla bekleniyor.

İLÇENİN YENİ GÖZDESİ SİNCAN PARK

Sadece içinde yer aldığı ilçeden değil çevre ilçelerden de çokça ziyaretçi alması beklenen Sincan Park ile Belediye Başkanı Murat Ercan'da yakından ilgileniyor. Ercan'ın yeni başkanlık döneminin ses getirmesi beklenen projesi hakkında vatandaşlardan olumlu ifadeler geliyor. 18 Mayıs'ta resmi açılışı gerçekleştirilecek alanı açılış öncesinde yerinde inceleme ziyaretleri sürüyor.

Konu ile ilgili son gelen bilgide Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Park'a yeni bir inceleme ziyareti gerçekleştirdiklerini açıkladı. Başkan Ercan “Değerli Meclis Üyelerimiz ve Belediye Birim Müdürlerimiz ile birlikte; bataklıktan 300 bin m²’lik yemyeşil bir yaşam alanına dönüştürdüğümüz, sulamadan aydınlatma birimlerine kadar her detayı doğaya saygılı ve çevre dostu olan vizyon projemiz Sincan Park’ı ziyaret ettik” dedi.

GÖZLER 18 MAYIS'TA

Başkan Ercan eşliğinde alanı ziyaret eden personeller Sincan Park içinde yer alan yürüyüş alanları, spor sahaları ve hizmet binaları gibi yerleri yakından inceleme fırsatı buldular. 18 Mayıs'tan itibaren ilçenin en uğrak noktalarından birisinin bu alan olması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Liginde finallerin adları belli oldu

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Liginde finallerin adları belli oldu