ANASAYFA Sincan Sincan sokaklarında temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Sincan sokaklarında temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşayan vatandaşların temiz sokaklarda gönül rahatlığı ile gezebilmesi ve yaşanabilecek olumsuz görüntülerin önüne geçmek için Sincan Belediyesine bağlı ekipler soğukların etkisini günden güne arttırdığı kış aylarında bile sokaklara yönelik temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan sokaklarında temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Ankara'nın önemli ilçelerinden olan ve adından her zaman söz ettiren Sincan, Sincan Belediyesi personellerinin özverili çalışmaları sayesinde kış döneminde de temiz kalmaya devam ediyor. Modern araçlar ile birlikte günün her saatinde devam eden temizlik titiz bir şekilde yapılırken genel temizlik, cami temizliği, yıkama, hafriyat, çöp toplama, sıfır atık, sabit süpürme, vakumlu süpürme gibi çeşitli ekiplere ayrılan belediye personellerinin profesyonel ve hızlı çalışmaları sonucu 900 kilometrelik bir alan hummalı bir şekilde temizleniyor.

Yapılan temizleme çalışmalarında Sincan Belediyesinin görevlendirdiği ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı personeller, ilçedeki yolları vakumlu süpürge araçları ile süpürülüyor, yaya kaldırımları ve bazı yollar tazyikli su ve deterjan ile yıkıyor. 455 personel ile devam eden temizleme çalışmaları ilçede yaşayan vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı ve ilçe sakinleri Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a teşekkür etti.

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI SİNCANIN HER YERİNDE

Geniş bir alana yayılan Sincan'da sadece ilçe merkezinin değil kırsal kesimlerinin de aynı hassasiyetle temizlendiği belirtilirken özellikle çöp konteynerleri de bulaşıcı hastalıkların ve etrafa yayılacak kötü kokunun önüne geçilmesi amacıyla belediye personelleri tarafından belirli bir düzen ve sisteme bağlı olarak yıkanıp, dezenfekte ediliyor. 

Yapılan çalışmaların ise sadece belirli bir dönemle sınırlı kalmayacağı, yılın her döneminde aynı özenle Sincan sokaklarının tertemiz olması için çalışmaların devam edeceği belirtildi. İlçe sakinlerine sağlıklı bir gelecek sunma parolası ile yola çıkılan temizleme çalışmalarının artarak devam etmesi bekleniyor.

Sincan Belediyesi tarafından verilen mesajda da önceliklerinin ilçe vatandaşlarının sağlıklı ve konforlu bir şekilde Sincan'da yaşaması olduğu aktarılırken, ilçe sakinlerine yönelik atılabilecek tüm olumlu adımları atmaktan vazgeçilmeyeceği kaydedildi. Sincan Belediyesi bünyesine bağlı ekiplerinin gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarının olumlu etkileri net bir şekilde belli olmaya devam ediyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Efeler Ligi'nde haftayı Halkbank mutlu Ziraat Bankkart üzgün tamamladı

Efeler Ligi'nde haftayı Halkbank mutlu Ziraat Bankkart üzgün tamamladı