ANASAYFA Sincan Sincan'a bir Millet Kıraathanesi daha! Başkan Ercan açılışını yaptı

Sincan'a bir Millet Kıraathanesi daha! Başkan Ercan açılışını yaptı

Sincan'da, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Millet Kıraathaneleri'ne bir yenisi daha eklendi. Yeni Millet Kıraathanesi'nin açılışını Belediye Başkanı Murat Ercan yaptı.
Sincan'a bir Millet Kıraathanesi daha! Başkan Ercan açılışını yaptı

Ankara'nın sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren belediyelerinden olan Sincan Belediyesi'nin en çok sevilen projelerinden biri de ilçeye kazandırılan Millet Kıraathaneleri. 

Sincanlılardan tam not alan Millet Kıraathanelerine yoğun ilgi ise devam ediyor. Her gün onlarca ziyaretçiyi ağırlayan kıraathanelere bir yenisi daha eklendi. Özellikle gençlerin ders çalışmak için tercih ettikleri ilk adreslerden olan Millet Kıraathaneleri'ne Mustafa Kemal Mahallesi’ne inşa edilen yeni kıraathane de katıldı. 

BAŞKAN ERCAN KURDELE KESTİ 

Vatandaşlarının istek ve ihtiyaçlarına göre projelerini oluşturan Sincan Belediyesi'nin en çok sevilen ve Sincanlılardan tam not alan projesi Millet Kıraathanesi oluyor. En çok sevilen ve tercih edilen kıraathanelere bir yenisi de Mustafa Kemal Mahallesi Millet Kıraathanesi oldu. 

Kıraathanenin açılışına Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da katıldı. Açılış için gelen vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ercan, ardından Mustafa Kemal Mahallesi Millet Kıraathanesi açılış töreniyle kurdeleyi kesti. 

Vatandaşlar Başkan Ercan ve emeği geçen herkese teşekkür ederken, ilçeye kazandırılan Millet Kıraathaneleri takdir toplamaya devam ediyor. Yeni açılan Mustafa Kemal Mahallesi Millet Kıraathanesi ile de ilçedeki Millet Kıraathanesi sayısı her geçen gün artıyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altında yükseliş! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar?

Altında yükseliş! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar?