ANASAYFA Sincan Sincan'da buraya gitmeyen pişman oluyor! Kadınların gözdesi konaklar dolup taşıyor

Sincan'da buraya gitmeyen pişman oluyor! Kadınların gözdesi konaklar dolup taşıyor

Sincan Belediyesi tarafından ilçe kadınlarına kazandırılan Hanımlar Konakları, Sincanlı kadınların gözdesi haline geldi. Her gün çeşitli aktivitelerle eğlenceli vakitler geçiren kadınlar, Hanımlar Konakları'nın müdavimi haline geldi.
Sincan'da buraya gitmeyen pişman oluyor! Kadınların gözdesi konaklar dolup taşıyor

Ankara'da Sincan Belediyesi, ilçe vatandaşlarının her türlü ihtiyacı için farklı proje ve hizmete imza atmaya devam ediyor. 

İlçeye kazandırılan çeşitli tesisler 7'den 70'e bütün vatandaşlara özel tasarlanıyor ve hizmete açılıyor. Sincan Belediyesi tarafından yapılan bu merkezlerden biri de sadece ilçe kadınları için hizmet veriyor. Hanımlar Konakları, her gün çeşitli aktivitelerle ilçe kadınların doyasıya eğlendiği ve sosyalleştiği bir merkez haline geldi. 

PİLATES EĞİTİMİNDEN İĞNE OYASINA… 

İlçenin farklı noktalarında bulunan Hanımlar Konakları'nda, her gün dolu dolu ve farklı aktivitelerle geçiyor. Birçok seminerin verildiği, atölyenin bulunduğu ve sohbetlerin edildiği Hanımlar Konakları'nda, kadınlar güne pilates ve sporla başlıyor. 

Konaklarda bulunan çeşitli aktiviteler arasında ise iğne oyası, mandala atölyesi ve el işi becerilerini geliştirmeye yönelik çeşitli etkinlikler bulunuyor.  

Hanımlar Konakları'nda her hafta vaize hanımlar tarafından belirlenen konular da katılımcı kadınlar ile tartışılıyor. Hoş sohbetle geçen vakitlerde aile hayatı, maneviyatın güçlendirilmesi gibi konular işleniyor. 

Sincanlı kadınlar Hanımlar Konakları'na katılmak ya da bilgi almak için 444 4 762 numaralı hat ile Sincan Belediyesi çözüm merkezine ulaşıyor. 

Haftalık program ise Sincan Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden ve internet sitesinden duyuruluyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hakim Karaaslan ve Genç Güçlüler'den Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'e hayırlı olsun ziyareti

Hakim Karaaslan ve Genç Güçlüler'den Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'e hayırlı olsun ziyareti