ANASAYFA Sincan Sincan'da düzenlenen "Kadın Kadına Aile Sohbeti" programına İkbal Gürpınar konuk olacak

Sincan'da düzenlenen "Kadın Kadına Aile Sohbeti" programına İkbal Gürpınar konuk olacak

Sincan Belediyesi vatandaşları farklı etkinliklerde bir araya getirmeye devam ediyor. Sincan Belediyesi birbirinden uzaman isimlerle Sincanlı hanımları bir araya getiriyor.
yazar
Haber Merkezi
Sincan'da düzenlenen "Kadın Kadına Aile Sohbeti" programına İkbal Gürpınar konuk olacak

Ankara'da ki belediyeler her geçen gün vatandaşlarını daha huzurlu ve kaliteli vakit geçirebilmeleri için bir yeniliğe daha imza atıyor. Her zaman ileriye dönük halkın keyifli vakit geçirebilecekleri etkinlikler düzenleyen belediyeler vatandaşlar tarafından da takdir toplama devam ediyor.

Son olarak Sincan Belediyesi ilçede bir farkındalık daha yarattı ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın desteği ile Başkan Ercan'ın eşi Emine Ercan öncülüğün de "Kadın Kadına Aile Sohbetleri" programı düzenleniyor.

sincan-belediyesi-kadin-kadina-aile-sohbetlerinde-1645092048743.jpg

ALANINDA UZMAN İSİMLER KATILIYOR

Sincan Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Bu sefer yalnızca kadınlar için düzenlenen program şimdiden yoğun ilgi görüyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın eşi Emine Ercan öncülüğün de "Kadın Kadına Aile Sohbetleri" programı düzenleniyor. Daha öncede uzman isimlerin katıldığı programa yeni bir isim geliyor.

Sincan Belediyesi sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruya göre 20 Eylül Çarşamba günü saat 13.30'da düzenlenecek olan "Kadın Kadına Aile Sohbeti" programına İkbal Gürpınar katılacak.

sincanli-kadinlar-kadin-kadina-aile-sohbetleri-programinda-uzman-aile-danismani-ve-yazar-saliha-erdim-ile-bulustu.jpeg

KADIN KADINA SOHBET PROGRAMI NEREDE

Sincan Beldiyesi'nin düzenlediği "Kadın Kadına Aile Sohbetleri" programı 20 Eylül Çarşamba günü saat 13.30'da Rüstem Altunbaş Konferans salonunda gerçekleşecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eylül 2023 FED toplantısı ne zaman yapılacak, faiz kararı ne zaman açıklanacak?

Eylül 2023 FED toplantısı ne zaman yapılacak, faiz kararı ne zaman açıklanacak?