ANASAYFA Sincan Sincan'da el sanatları kursları tam not aldı!

Sincan'da el sanatları kursları tam not aldı!

Sincan Belediyesi, vatandaşlarına sunduğu hizmetlerle tam not alıyor. Belediyenin vatandaşların sosyalleşmesi ve hobilerini gerçekleştirebilmesi için açtığı Sincan Belediyesi Kültür Sanat Merkezi bünyesindeki hobi ve meslek edindirme kursları, yoğun ilgiyle dolup taşıyor.
Sincan'da el sanatları kursları tam not aldı!

Ankara'nın sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren ve vatandaşlarından tam not alan Sincan Belediyesi, Sincanlıların hobilerini geliştirmelerine fırsat sunuyor. Sincanlıların sosyalleştiği ve yeteneklerini geliştirdiği hobi ve meslek edinme kursları, yoğun ilgi alıyor. 

Sincan Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde ziyaretçiler, kişisel gelişimlerine katkıda bulunuyor. Belediyenin sunduğu bu kurslar ise tamamen ücretsiz! 

SİNCANLILAR YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYOR 

Sincanlılar hobi ve meslek edindirme kurslarında, ‘Giyim Teknolojileri Kursu’ ile dikiş öğrenirken, çeşitli kıyafetler tasarlamanın fırsatı buluyor. Seramik kursunda yaratıcılığın ön plana çıktığı tasarımlar yapılıyor, çini işlemeciliği kursu ile porselen, seramik gibi eşyaları renklerle buluşturuluyor. 

ÇİNİ SANATI SİNCAN'DA YAŞATILIYOR 

Kursiyerler, geleneksel el sanatlarından biri olan çini sanatını da Sincan'da yaşatıyor. Hobi ve meslek edindirme kurslarında ayrıca, amigurumi, takı tasarımı, Arapça, İngilizce, resim, müzik, spor, işaret dili gibi pek çok alanda kurslar bulunuyor. 

Kurslara katılım sağlamak isteyen vatandaşlar, , 444 4 762 numaralı telefondan ya da Sincan Belediyesi'nin resmi internet sitesinden bilgi ediniyor. 

Sincanlıların yoğun ilgisinin sürdüğü kurslar, vatandaştan tam not alıyor. Sincan Belediyesi, ilçe sakinlerinin sosyal ihtiyaçlarını düşünerek sunduğu proje ve hizmetlerle, Ankara'da farklılık yaratan belediyeler arasına girmeye devam ediyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da akıl almaz olay! Ortağını öldürdü, müebbet hapis cezası istendi

Ankara'da akıl almaz olay! Ortağını öldürdü, müebbet hapis cezası istendi