ANASAYFA Sincan Sincan'da hobi ve meslek edindirme kursları dolup taştı!

Sincan'da hobi ve meslek edindirme kursları dolup taştı!

Sincan Belediyesi tarafından Sincanlıların hizmetine açılan hobi ve meslek edindirme kursları dolup taşıyor! Kurslar ise vatandaştan tam not alıyor.
Sincan'da hobi ve meslek edindirme kursları dolup taştı!

Sincan Belediyesi, vatandaşların her türlü ihtiyacını düşünerek hizmete açtığı projelerine her geçen gün bir yenisini eklemeye devam ediyor. 

Sincan meslek ve hobi edindirme kursları ise, 39 branşta 74 farklı alanda eğitim fırsatı sunarken, vatandaşın da yoğun ilgisini alıyor. 

Kursların içerisinde cam boyama,  çini, ebru, yabancı dil, diksiyon, iğne oyası, bilgisayar, kodlama, seramik, takı, kanaviçe, resim, e ticaret, işaret dili gibi pek çok alanda eğitim veriliyor. 

KATILIM YIL BOYUNCA DEVAM EDİYOR 

Sincan hobi ve meslek edindirme kurslarına katılım yıl boyunca devam ederken, kurslara başvuru yapmak isteyenler Sincan Belediyesi'nin resmi internet sitesinden kayıt yaptırıyor. 

Ücretsiz olarak verilen kursların sonunda kursiyerlere Millî Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika da veriliyor. 

BAŞKAN ERCAN'DAN KURSİYERLERE ZİYARET 

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Kültür Sanat Merkezi'nde kursiyerleri ziyaret etti. Kursiyerlerle keyifli bir sohbet eden Ercan, sorular sordu, kursiyerler yanıtladı. 

Kurslara öğrenmek ve kendilerini geliştirmek için geldiklerini söyleyen kadınlar, çeşitli kurslar sayesinde ayrı dallarda eğitim alıp bilgi sahibi olduklarını belirttiler. 

Başkan Ercan ise, vatandaşların kurslar sayesinde hem yeteneklerini geliştirdiklerini hem de yeni beceriler kazandıklarını ifade ederek, meslek edinerek aile bütçelerine katkı sağlayan, üreten ve sosyalleşen kursiyerlere başarılar diledi. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da Hacı Bayram-ı Veli Camisi'nde şehitler için dua edildi!

Ankara'da Hacı Bayram-ı Veli Camisi'nde şehitler için dua edildi!