ANASAYFA Sincan Sincan'da Hürriyet Millet Kıraathanesi açıldı!

Sincan'da Hürriyet Millet Kıraathanesi açıldı!

Ankara'nın Sincan ilçesinde Hürriyet Millet Kıraathanesi bugün hizmete açıldı. Açılış Sincan Belediyesi tarafından gerçekleştirildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Sincan'da Hürriyet Millet Kıraathanesi açıldı!

Bugün Ankara’nın Sincan Belediyesi tarafından ‘Hürriyet Millet Kıraathanesi’ vatandaşların hizmetine açıldı.
Daha önce açılan Millet Kıraathaneleri gençlerin uğrak noktası haline gelmişti. Bunun ardından ilçe sınırlarını da aşarak yoğun talep görmesiyle Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan kıraathane sayısını artırmak için kolları sıvadı. Yeni açılışı gerçekleştirilen Hürriyet Millet Kıraathanesinin açılışı ile birlikte kıraathanelerin sayısının ise 12’ye yükseldiği ifade edildi.

SİNCAN BELEDİYESİ KIRAATHANE AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ!

Konu hakkında yapılan açıklamalara göre bugün son olarak inşa edilen ‘Hürriyet Millet Kıraathanesi’ hizmete törenle açıldı. Törende konuşma yapan “Herkesin evine 5-10 dakikalık mesafede kıraathane olmalı” diyen Sincan Belediye Başkanı Ercan kıraathanelerin sayısının daha da artacağının altını çizdi. Başkan Ercan, kıraathane sayısının 15’e yükseleceği belirterek, “Sincan’da kütüphane üye olma sayısı 90 binlere doğru çıkıyor. Bu Sincan’ın bir kültür şehri olduğunun en güzel işaretlerinden biri. Hamdolsun gençlik merkezleriyle, kreşlerle konaklar ve kültür merkezleriyle Sincan’a yakışır hizmetler yapmanın gayreti içerisindeyiz” şeklinde açıklamalara yer verdi. Bugünden itibaren kıraathanenin açılışının gerçekleştirilmesi ile birlikte ilçede vatandaşların hizmetine bir yer daha açıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaragücü Basın Sözcüsü Aytekin konuştu! Başkent ekibinde hedef mutlak galibiyet

Ankaragücü Basın Sözcüsü Aytekin konuştu! Başkent ekibinde hedef mutlak galibiyet