ANASAYFA Sincan Sincan'da Kadın Kadına Aile Sohbetleri programı gerçekleşti

Sincan'da Kadın Kadına Aile Sohbetleri programı gerçekleşti

Sincan'da Kadın Kadına Aile Sohbetleri programı yoğun ilgiyle devam ediyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın da katılımıyla gerçekleşen programda, Sincanlı kadınlarla aile üzerine bilgi alışverişinde bulunulurken, kadınları tarafından gerçekleştirilen Türk Sanat Müziği dinletisi de kulakların pasını siliyor.
Sincan'da Kadın Kadına Aile Sohbetleri programı gerçekleşti

Sincan Belediyesi tarafından, ilçede gerçekleştirilen sosyo-kültürel etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle Sincanlı kadınlara yönelik yapılan etkinlik ve programlar ilçe vatandaşından tam not alıyor. 

Belediye tarafından yapılan "Kadın Kadına Aile Sohbetleri" programı ise aile ve çocuk üzerine kadınlarla bilgi alışverişinde bulunulan bir etkinlik olarak gerçekleşirken, Sincanlı kadınların yoğun katılımını da alıyor. Programda, narkotik polisleri tarafından verilen ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ konferansının yanı sıra aile danışmanlığı gibi farklı alanlarda da kadınlara söyleşi yapılıyor. 

BAŞKAN ERCAN DA KATILDI 

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ilçede gerçekleşen etkinliklerin hepsine katılmaya gayret ediyor ve Sincanlıları bu önemli günlerde yalnız bırakmıyor. Bu kapsamda Başkan Ercan,  "Kadın Kadına Aile Sohbetleri" programına katıldı. 

Program, kadınlar tarafından unutulmaz Türk Sanat Müziği ezgilerinin çalınmasıyla başladı. Katılımcıların kulaklarının pası silindikten sonra ise Sincanlı kadınlara çeşitli konularda sunum yapıldı. 

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Murat Ercan, ‘’Hanım kardeşlerimizle bir araya geldik.'' dedi. Kadın, erkek ve çocuk hepsi ile birlikte toplumun kilit taşı olan aile kurumuna çok büyük bir önem verdiklerini belirttiği paylaşımında Ercan, bu konudaki çalışmalara aralıksız devam edileceğinin de altını çizdi. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Oyun ve bilgisayar bağımlılarına müjde Ankara'dan verildi! Başvuru için son 24 saat ücretsiz eğitim fırsatını kaçırmayın

Oyun ve bilgisayar bağımlılarına müjde Ankara'dan verildi! Başvuru için son 24 saat ücretsiz eğitim fırsatını kaçırmayın