ANASAYFA Sincan Sincan'da lise öğrencisi 4'üncü kattan düştü!

Sincan'da lise öğrencisi 4'üncü kattan düştü!

Ankara'nın Sincan ilçesinde, bir lise öğrencisi 4'üncü kattan düştü. Öğrencinin sağlık durumuyla ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmazken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Sincan'da lise öğrencisi 4'üncü kattan düştü!

Ankara'nın Sincan ilçesinde, korkutan olay yaşandı. Bir lise öğrencisi 4'üncü kattan düştü. Düşme sonucuyla yaralanan öğrencinin yardımına öğretmenleri koştu. 

Edinilen bilgiye göre, Ankara'nın Sincan ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan Ersin Bacaksız Anadolu Lisesi'nde, lise 3'üncü sınıf öğrencisi M.N.K. (16) 4'üncü kattan düştü. 

Düşme sonucu yaralanan öğrencinin yardımına öğretmenleri koşarken, ihbar üzerine sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı öğrenci hemen hastaneye sevk edilirken sağlık durumuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

Öğrencinin 4'üncü kattan düşmesi ardından Ersin Bacaksız Anadolu Lisesi'nde panik oluşurken düşen öğrencinin arkadaşları da endişelerini dile getirdi. Henüz  M.N.K.'nin neden düştüğüyle ilgili bir sonuca varılamazken, yaralı öğrencinin sağlık durumuyla ilgili de bir bilgi verilmedi. 

Öğretmenlerinin ihbarı üzerine hastaneye kaldırılan öğrencinin yaşadığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde 4'üncü kattan düşen ve yaralanan M.N.K.'nin sağlık durumuyla ilgili bilinmezlik de devam ediyor. 

Polis ekipleri, öğrencinin düşüp yaralandığı olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, 16 yaşındaki gencin arkadaşları ve ailesi endişelerini dile getiriyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan ilçedeki esnafa ziyaret!

Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan ilçedeki esnafa ziyaret!