ANASAYFA Sincan Sincan'da minikler hem eğleniyor hem de öğreniyor!

Sincan'da minikler hem eğleniyor hem de öğreniyor!

Sincan Belediyesi tarafından yapılan Bebek Kütüphanesi, Sincanlı minikleri çeşit çeşit etkinlikleriyle hem eğlendiriyor hem de öğretiyor.
Sincan'da minikler hem eğleniyor hem de öğreniyor!

Sincanlı miniklere çeşit çeşit etkinliklerle hem eğlendiren hem de öğreten Sincan Bebek Kütüphanesi, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. 

İngilizceden kodlamaya,  matematik, akıl oyunları, yoga, jimnastik, değerler eğitimi ve daha birçok alanda çeşitli etkinliklerle miniklerin eğitici ve öğretici zaman geçirmesini sağlayan Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi, çocukların yeni gözdesi haline geldi. 

HAFTANIN 6 GÜNÜ DOYASIYA EĞLENCE 

0-5 yaş arası çocukların eğlenirken öğrenmelerine katkı sunan Sincan Belediyesi, Bebek Kütüphanesi'nde haftanın 6 günü hizmet veriyor. Ailelerin randevu alarak diledikleri etkinliklere katıldıkları kütüphanede,  okul öncesi eğitimde öncelik ilkesiyle çocuklara kitap sevgisi de aşılanıyor. 

Okuyan, araştıran bir nesil için çalışmalarını sürdüren Sincan Belediyesi, Bebek Kütüphanesi ile kitap sevgisinin aşılanmasının yanı sıra miniklere sundukları bir dizi etkinliklerle eğlendirerek öğretiyor. 

Belediyenin internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden haftalık etkinlik programlarının paylaşıldığı Bebek Kütüphanesi, İngilizce, kodlama, matematik, akıl oyunları, yoga, jimnastik, değerler eğitimi, kitap okuma saati gibi çeşit çeşit içerikleri miniklerin beğenisine sunuyor. 

DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ÖNCELİK TANINIYOR 

Bebek Kütüphanesi'nde depremzede miniklere de öncelik tanınıyor. Sincan'a gelen depremzede çocuklar ve aileleri diledikleri zaman etkinliklere katılıyor, eğlenirken öğreniyor. 

Kütüphanede ayrıca aile danışma hizmeti de veriliyor ve hizmetten yararlanmak isteyenler 444 4 762 nolu telefondan bilgi alıyor. Online ve birebir yapılan terapiler ile ailelerin sosyal ilişkilerine de destek sunuluyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TikTok Türkiye'de kapanıyor mu, yasaklandı mı?

TikTok Türkiye'de kapanıyor mu, yasaklandı mı?