ANASAYFA Sincan Sincan'da Okçuluk Kursu'na bu dönem 200 öğrenci katılım sağladı

Sincan'da Okçuluk Kursu'na bu dönem 200 öğrenci katılım sağladı

Sincan Belediyesi tarafından açılan okçuluk kursuna bölge halkının ilgisi yoğun. Kursa bu dönem yaklaşık 200 öğrenci katılım sağladı.
yazar
Haber Merkezi
Sincan'da Okçuluk Kursu'na bu dönem 200 öğrenci katılım sağladı

Ankara'nın belediyeleri vatandaşların eğitimi ve keyifli vakit geçirmeleri için farklı projelere imza attı ve çalışmalara devam ediliyor. Sincan Belediyesi' de Ankara'da bu konuda önde gelen belediyeler arasında. Geçtiğimiz dönemlerde Sincan Belediyesi tarafından açılan okçuluk kursu ilçe vatandaşların tarafından yoğun ilgi görüyor.

BU DÖNEM 200 ÖĞRENCİ KATILIM SAĞLADI

Sincan Belediyesi tarafından açılan okçuluk kursuna ilgi gün geçtikçe artıyor. Ata mirası olan okçuluk sporunu çocuklarına öğretmek isteyen aileler yaz dönemlerinde soluğu Sincan Okçuluk Kursunda alıyor.

Antrenör Mete Nizam Ada ve antrenör yardımcısı Yasemin Yavuz eşliğinde öğrenciler hem eğlenceli vakit geçiriyor, hem de fiziksel gelişimlerine yardımcı güzel bir sosyal faaliyet ile boş zamanlarını değerlendiriyorlar.

5 PARKURDAN OLUŞUYOR

Sincan Selçuklu Mahallesi Lise Caddesi Şehit Can İnce Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin arkasında bulunan okçuluk kursu, 25 metre genişliğinde ve 40 metre uzunluğunda geniş bir alanda yer alıyor. 5 parkurdan oluşan saha, okçuluk sporunun sevdirilmesi, yaygınlaştırılması, gelecek nesillere aktarılması, başarılı sporcuların yetiştirilmesi amacıyla hizmet veriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi konular görüşülecek?

Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi konular görüşülecek?