ANASAYFA Sincan Sincan'da Spora Yoğun İlgi

Sincan'da Spora Yoğun İlgi

Ankara'nın Sincan ilçesinde, gençlerin sporla iç içe büyümesi ve yeni yeteneklerin ortaya çıkması için yapılan yatırımlar meyvelerini vermeye başladı. İlçeye kazandırılan spor tesisleri, gençlerden yoğun ilgi görüyor.
yazar
Haber Merkezi
Sincan'da Spora Yoğun İlgi

Sincan Belediyesi, gençleri spora yönlendirmek ve onların verimli zaman geçirmesini sağlamak amacıyla ilçeye birçok spor tesisi kazandırdı. Uluslararası standartlarda 2500 kişilik Sinan Şamil Sam Kapalı Spor Salonu’nu hizmete açan Sincan Belediyesi; Yenikent, Çimşit ve Törekent’e 3 adet yarı olimpik yüzme havuzu yaparak adından söz ettirdi. Özellikle havuzlar vatandaştan yoğun talep görüyor. Fatih’te ise Mevlâna Mahallesi’ne butik kapalı spor salonu yapımı devam ediyor.

tenis-sahasi.jpg

SİNCAN BELEDİYESİ GENÇLERİN YÜZME SPORUYLA TANIŞMASI İÇİN OLİMPİK HAVUZ YAPTI

Sincan Belediyesi, gençlerin yüzme sporuyla da tanışması için Yenikent, Çimşit ve Törekent'e 3 adet yarı olimpik yüzme havuzu yaptı. Havuzlar, özellikle yaz aylarında gençlerin yoğun ilgisini çekiyor. Fatih ilçesinde ise Mevlâna Mahallesi'ne butik kapalı spor salonu yapımı devam ediyor.

Sincan Belediyesi, gençlerin ve çocukların spor yapabilmesi için saha yatırımlarına da ağırlık veriyor. Bu kapsamda, ilçeye 50 adet voleybol, basketbol ve badminton sahası kazandırıldı. Ayrıca, 8 adet halı saha, 1 basketbol sahası ve 1 tenis sahası da hizmete sunuldu. 11 adet halı saha, 1 tane tenis kortu, 1 adet basketbol sahasının yapımı ise devam ediyor.

sinan-samil-sam.jpg

Sincan Belediyesi'nin spor yatırımları, gençlerden büyük takdir topluyor. Gençler, ilçede spor yapma imkânının artmasından dolayı memnun olduklarını ifade ediyorlar.

SPOR TESİSLERİ GENÇLERİN UFKUNU AÇIYOR

Sincan Belediyesi'nin spor yatırımları, gençlerin ufkunu açıyor. Spor tesisleri sayesinde gençler, farklı spor branşlarını tanıma fırsatı buluyor ve spor yapma alışkanlığı kazanıyor. Bu durum, gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimine olumlu katkı sağlıyor.

havuz.jpg

Sincan Belediyesi'nin spor yatırımları, ilçenin spor kültürünün gelişmesine de önemli katkı sağlıyor. İlçede sporun yaygınlaşması, yeni yeteneklerin ortaya çıkmasına da zemin hazırlıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AFAD Başkanlığı duyurdu! Az önce Burdur'da 4,4 büyüklüğünde deprem oldu

AFAD Başkanlığı duyurdu! Az önce Burdur'da 4,4 büyüklüğünde deprem oldu