ANASAYFA Sincan Sincan'da Yeni Kayı Mahalle Konağı'nın açılışı yapıldı

Sincan'da Yeni Kayı Mahalle Konağı'nın açılışı yapıldı

Ankara'daki belediyeler vatandaşların huzur ve refah içinde yaşamaları için çalışmalarını devam ettiriyor. Sincan Belediyeside bölgede imza attığı başarılı projeler ile örnek olmaya devam ediyor.
yazar
Haber Merkezi
Sincan'da Yeni Kayı Mahalle Konağı'nın açılışı yapıldı

Ankara'nın ilçe belediyeleri hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Kentteki ilçe belediyeleri sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmetlerine devam ederken aynı zamanda ülkeye de örnek oluyorlar. Sincan Belediyesi de yaptığı çalışmalar ve devam ettirdiği projeler ile vatandaşlardan takdir toplamaya devam ediyor.

whatsapp-image-2023-11-05-at-10-44-55.jpeg

Son olarak söz verdiği gibi Yeni Kayı Mahalle Konağı'nın açılışını gerçekleştiren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, konağın 7'den 70'e herkese hizmet vereceğini dile getirdi.

whatsapp-image-2023-11-05-at-10-44-40.jpeg

MAHALLE KONAKLARININ KULLANIM AMACI

Mahalle konağının kapasitesi yaklaşık olarak 160 kişiliktir. Konaklar, kına gecesi, nişan töreni, kız isteme, sünnet töreni, mevlit, kadınlar günü, yas evi ve dernek toplantıları için kullanılacak. Mahalle konakları randevu sistemi ile çalışacak.

Konaklarda, tütün ve tütün ürünleri, alkollü ürünlerin kullanımı, dışarıdan alkollü olarak gelinmesi ve davetlilerin huzurunu bozucu hareketlerde bulunulması kesinlikle yasaktır.

whatsapp-image-2023-11-05-at-10-45-06.jpeg

AÇILIŞI MURAT ERCAN YAPTI

Mahalleli ile birlikte Yeni Kayı Mahalle Konağı'nın açılışını gerçekleştiren Murat Ercan şu ifadeleri paylaştı, "Mahalle konağımız, tarihi dokusu, çok amaçlı hizmet alanları ile mahalle kültürünün, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılacağı bir mekân olarak 7'den 70'e tüm Yeni Kayı sakinlerine hizmet edecek. Hayırlı, uğurlu olsun"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da araç satışı sırasında çıkan kavgada 2 kişi tutuklandı

Ankara'da araç satışı sırasında çıkan kavgada 2 kişi tutuklandı